| cihu cihu cihuhu... :) | |
|
+22BabyJaneeee AnGeLiCiOuS icka issy mala_plawusha montenegrino bokyca _PlAwuShA_ _mawa_maca_cica_ N_x_O_n_ tiCo R_A_L_E `morenititzaa` JoJo IvonA _GaRy_GTI_ XtIna MotobikeR ObeliX ^^kAcA^^ don|miSho nataSha_Pe_Ge 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
devil_may_cry
Broj poruka : 1397 Godina : 33 Location : Cetinje Dolina Bogova Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 4:49 am | |
| Ne znam ko je koga vise voleo i ne znam ko je kome vise uzeo kome je sada teze i gore vise ne merim i kada mi suze za tobom krenu ja ih uverim da
Hej, premalo, premalo sve je trajalo, trajalo hej, premalo, premalo da bi bolelo, bolelo
Hej, dugo su, predugo kise padale, padale hej, predugo da bi jos vatre gorele gorele
Ne znam ko je kome zbogom rekao i ne znam ko je koga duze cekao kome je sada teze i gore vise ne merim kad te se setim, ja se sa mesta odmah pomerim
Sve, sve, premalo, premalo sve je trajalo, trajalo hej, premalo, premalo da bi bolelo, bolelo
Hej, dugo su, predugo kise padale, padale hej, predugo da bi jos vatre gorele gorele
Ljubav je pala ko zvezda u more na tamno, plavo dno neka je nadje drugi neko za nas je prekasno | |
|
| |
mIRRa_fickle
Broj poruka : 525 Godina : 39 Datum upisa : 11.12.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 4:53 am | |
| a te volim cak i kad si u Parizu u Nju Jork da odes, bio bi mi blizu ja te volim cak i kad si Londonu jer i u Londonu u mom si fazonu
To, to, to je ta ljubav fatalna zbog nje vise nisam ni ja normalna to, to, to je ta kulminacija sve su druge njena imitacija
Ja te volim cak i kada si u Kini jer na moje srce bacio si cini kada si na brodu, vozu, avionu ja provodim dane te na telefonu
Ja te volim cak i kada mi to skodi jer to osecanje mome srcu godi cak i kad se s drugom provodis po svetu ja te volim makar i na svoju stetu
=) | |
|
| |
devil_may_cry
Broj poruka : 1397 Godina : 33 Location : Cetinje Dolina Bogova Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 4:57 am | |
| Disem za tebe nikad neces znati to daljina nas dijeli sanjam i lutam nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
I sklapam oci jasno vidim kao da si tu tudjim imenom me zoves pruzas ruku
I polako dan se dani jutro sprema tudjim imenom me zoves mene nema
Sve ti dajem ali nikad necu bol njega ljubomorno cuvam sanjam i lutam nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta | |
|
| |
mIRRa_fickle
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 5:05 am | |
| ...Od zelja umorna da budem voljena s tobom raskidam u srce olovo da me je pogodilo ja bih prezivela, ja bih prezivela U moru tvojih hirova sam se gusila jos jedna laz na lazi navikla pa produzila okrenula se nisam ni da te pogledam da me vrag ne potera, da s tobom krenem iz nova... | |
|
| |
devil_may_cry
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 5:09 am | |
| Mislio sam da na svetu jedina si ti Verovao u sve lazi sto si lagala Al te srce i sad trazi zeno prokleta sta da cinim gde da lutam ne znam ni ja sam Al te srce i sad trazi zeno prokleta sta da cinim gde da lutam ne znam ni ja sam
Dal je moguce da si me zaboravila Dal je moguce da si drugog poljubila Dal je moguce da si nestala
Pusti te me ove noci da se napijem Napravicu neko cudo sve da razbijem Jer mi srce nema mira od kad nema nje Sruila je jedan zivot odnela je sve Jer mi srce nema mira od kad nema nje Sruila je jedan zivot odnela je sve
Dal je moguce da si me zaboravila Dal je moguce da si drugog poljubila Dal je moguce da si nestala
:p | |
|
| |
mIRRa_fickle
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 5:14 am | |
| normalno. Tebi su mane najbolje izdanje sve sto ti kazem u dve reci stane ma pali mali nisi ti moj tip ne, ne moraces jos da rastes pa da pridjes mi | |
|
| |
devil_may_cry
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 5:18 am | |
| Nikada mi nece biti jasno zasto smo se rastali nas dvoje i kako je moglo poslije svega da zavoli drugog srce tvoje
Neke tajne ostaju da zive i kad ljubav nestane bez traga gdje si sada, eh da mi je znati da l' si srecna, moja bivsa draga
Na slikama iz proslosti nase pored mene nasmijana ti si stare slike, a pitanje isto da li si me voljela il' nisi | |
|
| |
mIRRa_fickle
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 5:26 am | |
| Sad pati, ako, ako prebolet' me neces lako mislio si da je ljubav zarka decja igra sa sokaka
Mislio si da ces uvek u zivotu srecan biti da se nikad, nikad nece tvoje srce rastuziti
Kad se voli, nema lazi srce bolno tad uzdise zelim sada ljubit' drugog tebe, dragi, necu vise | |
|
| |
devil_may_cry
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 5:28 am | |
| Odavno vec nisam mislio o tebi medju nama dani i godine stoje nikada te vise pronasao ne bi da se jucer nismo vidjeli nas dvoje
Stigao sam kasno stajao na cesti i slucajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da cemo se sresti pod svijetlima ovog bezimenog grada
Pricas mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali tako ostala si uvijek ista i ove suze na licu tvom ostala si uvijek ista jedina zena na putu mom ostala si uvijek ista | |
|
| |
mIRRa_fickle
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 5:31 am | |
| Ja sam nocas dezurna za lose vesti nisam bila svesna svoje nesvesti sad se usudjuju mnogi da kazu glasno da si katastrofa ali kasno | |
|
| |
devil_may_cry
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 5:33 am | |
| Sinoc je kisa padala dugo oblak je puk'o k'o casa od zid cek'o sam te moja tugo dal' ti je zao, dal' te je stid
Nisi ti boginja da zbog tebe casi nadjem dno i ponovo da se napijem kad mi s tobom nije sudjeno
Sinoc je vjetar lomio grane a ja ruke drhtave docek'o sam opet da svane jos jedna zora bez tebe | |
|
| |
mIRRa_fickle
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 5:39 am | |
| spawa mi se. | |
|
| |
devil_may_cry
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 5:40 am | |
| pi,mrs. | |
|
| |
mIRRa_fickle
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 5:45 am | |
| Laku noc stari i zaspi mirno prvi put laku noc stari, vise ne ceka nitko tvoje ruke i tvoj trud laku noc stari, rukavice bijele od cesti navuci, pozdravi sve laku noc stari, ti ides dalje i kad padnu zastave
Laku noc stari, ugasise tvoje duse dimnjake laku noc stari, iskopase tvoga srca rudnike laku noc stari i ne brini sve su tekme svrsene laku noc stari, ja sada idem, dobar je put ispred mene | |
|
| |
devil_may_cry
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 5:48 am | |
| Jos si mi ko nocna mora a ipak mi znacis ceznem da mojim nebom vedris i oblacis Ne plasim se sudnjeg dana drzi me jos nada kad te savest bude pekla doci ces mi tada Vrati se na mesto zlocinazivot mi je jos u ocima pa me spasi ili mi muke skrati sta god hoces, samo mi se vrati Zivis kao da me nema a bol je sve jaci na pola slomila si mene barem me dokrajci Ne plasim se sudnjeg dana drzi me jos nada kad te savest bude pekla doci ces mi tada hahahahhahahahahahh | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 9:32 pm | |
| Sise u vis, haljina na pod, vidim da veceras bice zabavno i sta je sad to, obe hoce odjednom 'ajmo samo lagano, idemo redom jedna grize dok druga lizhe, ruke na sise zato pali, zhari, samo se pale i vrishte tesno je mesto, mesto je vrelije sve vishe jedna porazhena pada, skida tange da se njishe zna shta sleduje, sad se shiri jezikom drugoj ne dozvoljava da se smiri ochi kolutaju, vidim voli da ga primi druga u zanosu pali kameru da snimi k'o da nije nikada... (oooo..) | |
|
| |
bobanaaa
Broj poruka : 283 Godina : 32 Location : U svojoj sobici. :) Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 11:04 pm | |
| - devil_may_cry ::
- Odavno vec nisam
mislio o tebi medju nama dani i godine stoje nikada te vise pronasao ne bi da se jucer nismo vidjeli nas dvoje
Stigao sam kasno stajao na cesti i slucajno tebe ugledao tada ni slutili nismo da cemo se sresti pod svijetlima ovog bezimenog grada
Pricas mi o svemu hodamo polako odavno se nismo isplakali tako ostala si uvijek ista i ove suze na licu tvom ostala si uvijek ista jedina zena na putu mom ostala si uvijek ista Uh. Nemoj vise nikad da ispises ovaj tekst, molim te. | |
|
| |
bobanaaa
Broj poruka : 283 Godina : 32 Location : U svojoj sobici. :) Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Mar 29, 2008 11:20 pm | |
| '...Ponekad uhvati me bas da falis mi i jastuk otimas, nema te na drugoj strani kreveta, ti nisi tu k'o nekada... Kod mene sve po starom ostalo, brzo zivim i nije mi dosadno... Moja to je sudbina, jedno si ti a drugo sam ja... Ti i ja nismo mogli skupa, sve je bilo protiv nas, tiho svadjali se, mirili na glas... Ti i ja, vjerovali istini zbog nas, al' istina je rekla iz svoj glas... Jedno od drugog trazili smo spas i nasli ga u rastanku... Moglo je vise nama ostati od tolike ljubavi, ko zna.... Mozda opet nekada...' | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Mar 30, 2008 9:43 pm | |
| al' kad se spusti moja dragana k'o ruska balerina lagana, korzo se zanjiše,shpalir se nadizhe sve se venere pomere za jedno mesto nanizhe bela haljina u vishnjama O,najlepsha je,bez razmishljanja... crven kaish,a strukicj stishnjen Uau,te su vishnje bile svevishnje... =) | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Mar 30, 2008 10:25 pm | |
| nocas nisam spavala a jutro vec je tu od kad je ljubav stradala i ptice strajkuju... | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Mar 30, 2008 10:53 pm | |
| ...sad nije vreme za pitanja,ko je pogreshio...sad samo jedan zagrljaaaaaaj sve to bi reshioooooooo... "opet nisam spavao,a jutro vec je tu...mozhda ti nisam davao svu ljubav potrebnu...sad nije vreme za pitanja,ko je pogreshio,sad samo jedan zagrljaj sve to bi reshio..." to se ljubav na trenutak tu spotaklaaaaaa,dodji spasi me od pustog nadanjaaaaaaaaa....jer bez tebe svaki dan je put do paklaaaaaaaaa....ja bez tebe nisam jaaaaaaaa,ja nisaaaaaaaam jaaaaaaaaa.... na licu nema osmeha,bez lazhne radosti....postoje samo secanja,na dane proshlostiii... sad nije vreme za pitanja,ko je pogreshio,sad samo jedan zagrljaj sve to bi reshioooooooooo... "u sobi nema vazduha,odnela sve si tiiiiiii,koliko josh te volim jaaaaaaa,ne mozhesh shvatiti...sad nije vreme za pitanja,ko je pogreshio...sad samo jedan zagrljaj sve to bi reshioooo..." | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Mar 30, 2008 11:08 pm | |
| ... koje cuvaju sve nase tajne secanja imaju pravo na nas, i svakog jutra bude me placem u sebi lagano umireeeeeeeem... zasto bi plakao ali ponekad uvek sama od sebe u more padne od milion jos jedna topla suza za tebe zashto bi plakao vidis ponekad snovi dobiju krilaaaa evo dajem sve svoje za godine tvoje i shto si nekad mi bila... | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| |
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Mar 31, 2008 12:07 am | |
| to tijano! Zima je, Decembar, mokri snijegovi, svuda su tragovi tvoji ostali. Na tren pomislim, nisam ni za sta, nikad gore godine, duso, vjeruj mi.
Sjecanja me bole sva, moja ljubavi Sibaju me vjetrovi, modri grijehovi. Zauvijek tvoj (tvoj) Zauvijek tvoj (zauvijek tvoj) ...
| |
|
| |
devil_may_cry
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Mar 31, 2008 2:06 am | |
| IZDAJICE NE IMALI MIRA,UBILI STE KRALJA ZVONIMIRA IZDALI STE NASE VELIKANE I SINOVE STO SU MAJKE DALE. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) | |
| |
|
| |
| cihu cihu cihuhu... :) | |
|