Dobro nam dosli na forum kanala #90 :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dobro nam dosli na forum kanala #90 :)

Uzivajte :)

PrijemPortalliGalerijaTražiLatest imagesRegistruj sePristupi
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Zadnje teme
» Sta bi vas usrecilo ovog trenutka?
-_- Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 7:43 am od Bojana

» pjesma koja vas podsjeca na... drag0ga/dragu
-_- Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 7:38 am od Bojana

» Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . .
-_- Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 6:57 am od Bojana

» Milena_fkb
-_- Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 6:53 am od Bojana

» Ex_chupKo
-_- Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 6:44 am od Milena

» DOSADAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
-_- Icon_minitimeSre Maj 19, 2010 5:33 pm od Bojana

» Kajanje...?
-_- Icon_minitimeSre Maj 19, 2010 5:30 pm od Bojana

» T0P 5 :)
-_- Icon_minitimeNed Mar 28, 2010 6:49 am od nataSha_Pe_Ge

» dje cete?
-_- Icon_minitimeNed Mar 28, 2010 6:45 am od nataSha_Pe_Ge

Ključne reči
Galerija
-_- Empty

-_-

Ići dole 
4 posters
AutorPoruka
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski
Broj poruka : 4003
Godina : 33
Datum upisa : 12.10.2007

-_- Empty
PočaljiNaslov: -_-   -_- Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 6:22 pm

R A V I L N I K Eurosong 2008

P R A V I L N I K
O postupku izbora kompozicije iz Crne Gore na takmičenju za Pjesmu Evrovizije 2008.godine – MONTENEGROSONG 2008.

UVODNE NAPOMENE

Član 1.
Javni servis RT vs CG organizuje i sprovodi postupak izbora kompozicije u skladu sa odredbama ovog Pravilnika, kao i Pravlinika Evropske radiodifuzne Unije (u daljem
tekstu EBU), čiji je clan RT vs CG.

KONKURS I IZBOR PJESME

Član 2.
Pristigle radove će komisija birati na način - kako je to njoj volja, u zavisnosti od kolegijalnih, drugarskih, finansijskih i drugih veza, ili čisto iz kaprica.

Član 3.
Biće raspojasan javni konkurs koji će trajati 6 dana, 3 sata i 12 minita. Ko ne preda kompoziciju do isteka neće biti razmatran, osim ako baš navali danima kao mutav na čibuk, ili ga mi puštimo, jer smo dobri sa njim.

Član 4.
Autori prilažu gotov, finalni snimak (play back) na CD formatu, matricu (master) kompozicije, notni zapis sa potpisanim tekstom u tri primjerka, osim u slučaju da Miha predaje materijal, tada može da ga prepravlja do besvijesti, jer je nešto zaboravio. Iako nije zaboravio, opet može da prepravlja.

Član 5.
Neko od Perića mora svake godine otići na pjesmu Evrovizije, bilo kao autor, bilo da mazi bubnjeve, ili nosi kofere.

Član 6.
Slaven Idem-Kroz-Grad-Čela-Bistra mora svake godine da ide na pjesmu Evrovizije, jer je kralj i ima bradičicu.

Član 7.
Mali Fadica da ide svake druge godine, i da nosi plitke farmarke iz kojih mu čkilje file guzova.

Član 8.
U pjesmi je neophodno ubaciti arhaične, naše gore list izraze. Npr: đevojko, sivi tiću, sokole i sl. Takođe je neophodno pomenuti more,jezero, planine i ostale geografske pojmove koje nemaju druge države. U vezi sa ovim članom konsultovati udžbenik geografije za 7 razred reformisane škole. Pominjati u neograničenim količinama ljubav, ljepotu, lice, oči, bedra i sl - konsultovati udžbenik biologije za 6 razred reformisane škole. Napominjemo da ne bi bilo loše ni da se ubace naši poznati i priznati etno muzički motivi o predsmrtnim željama, čestitkama i ropcu.

Član 9.
Glasaće se telefonom, telegramom i telegrafom, a naše komšije iz kvarta mogu glasati i vikom iz svojih ulaza.

Član 10.
Televizija je u obavezi da napravi najgoru mogući scenografiju. Zbog nedostatka zlatnih i srebrnih traka-folija iz razloga nerada valjaonice KAP-a, zadržavamo pravo da scenografiju nagrdimo na sve druge poznate načine. Takođe televizija zadržava pravo da napravi gomilu tehničkih problema različite prirode i da je nimalo ne bude blam zbog toga.

Član 11.
Odabrani izvođač obavezuje se da ce nastupiti na Eurosongu 2008.

[b]ZAVRŠNE ODREDBE[/u]

Član 12.
Prijavljivanjem na konkurs za izbor pjesme koja će predstavljati Crnu Goru na Eurosongu 2008. autori i izvođači u cjelosti prihvataju ovaj Pravilnik kao i Pravilnik EBU.

Član 13.
Ovaj Pravilnik stupa na snagu danom donošenja.

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski
Broj poruka : 3748
Godina : 32
Datum upisa : 25.09.2007

-_- Empty
PočaljiNaslov: Re: -_-   -_- Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 6:28 pm

svega mi muka mi je da citam
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/jovana_jojo_pejovic
MotobikeR

MotobikeR

Muški
Broj poruka : 1229

-_- Empty
PočaljiNaslov: Re: -_-   -_- Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 6:36 pm

dajgle ovu
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

-_- Empty
PočaljiNaslov: Re: -_-   -_- Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 6:50 pm

ajaja koko dzambo ajaja Rolling Eyes

sipajte miiiiiii josh jedan viskiiiiiiiii...........

poola sam piiiiijanaaa a tek je polaa dvaaaaaa...

-_- Cryse5-_- Cryse5-_- Cryse5-_- Cryse5
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski
Broj poruka : 3748

-_- Empty
PočaljiNaslov: Re: -_-   -_- Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 6:52 pm

tototo Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/jovana_jojo_pejovic
nataSha_Pe_Ge

nataSha_Pe_Ge

Ženski
Broj poruka : 3202
Datum upisa : 28.09.2007

-_- Empty
PočaljiNaslov: Re: -_-   -_- Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 7:32 pm

`morenititzaa` ::

Član 4.
Autori prilažu gotov, finalni snimak (play back) na CD formatu, matricu (master) kompozicije, notni zapis sa potpisanim tekstom u tri primjerka, osim u slučaju da Miha predaje materijal, tada može da ga prepravlja do besvijesti, jer je nešto zaboravio. Iako nije zaboravio, opet može da prepravlja.

Član 5.
Neko od Perića mora svake godine otići na pjesmu Evrovizije, bilo kao autor, bilo da mazi bubnjeve, ili nosi kofere.

Član 6.
Slaven Idem-Kroz-Grad-Čela-Bistra mora svake godine da ide na pjesmu Evrovizije, jer je kralj i ima bradičicu.

Član 7.
Mali Fadica da ide svake druge godine, i da nosi plitke farmarke iz kojih mu čkilje file guzova.

Član 8.
U pjesmi je neophodno ubaciti arhaične, naše gore list izraze. Npr: đevojko, sivi tiću, sokole i sl. Takođe je neophodno pomenuti more,jezero, planine i ostale geografske pojmove koje nemaju druge države. U vezi sa ovim članom konsultovati udžbenik geografije za 7 razred reformisane škole. Pominjati u neograničenim količinama ljubav, ljepotu, lice, oči, bedra i sl - konsultovati udžbenik biologije za 6 razred reformisane škole. Napominjemo da ne bi bilo loše ni da se ubace naši poznati i priznati etno muzički motivi o predsmrtnim željama, čestitkama i ropcu.

lol!
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

-_- Empty
PočaljiNaslov: Re: -_-   -_- Icon_minitimeNed Jan 06, 2008 5:06 am

MANIFEST MUŠKARACA (jednom zauvijek!)
Gospođama, gospodičnama, damama, suprugama, djevojkama, zaručnicama i svima drugim ženama:
1. Ako misliš da si predebela, tada vjerojatno i jesi! Ne pitaj me ništa o tome, ne želim odgovoriti na to pitanje.
2. Kada želiš nešto, dovoljno je da to i zatražiš. Da pojasnimo jednu stvar: Mi smo JEDNOSTAVNI! Mi ne razumijemo nikakva suptilna i indirektna pitanja! Ona jednostavno ne funkcioniraju kod nas! Čak ni ona suptilna i indirektna pitanja, koja bi svakoj ženi trebala biti jasna!
3. Kada postaviš neko pitanje, na koje u biti i ne očekuješ odgovor, nemoj se čuditi kada dođe odgovor koji nisi htjela čuti!
4. Mi smo JEDNOSTAVNI! Kada te zamolim da mi dodaš kruh, mislim upravo to - da mi dodaš kruh! Time ti ne predbacujem što kruh nije na stolu. Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja. Mi smo stvarno JEDNOSTAVNI!
5. Mi smo JEDNOSTAVNI! Nema nikakvog smisla da me pitaš na što upravo mislim! 96,5 posto vremena muškarci misle na seks! Ne, mi nismo opsjednuti, to je jednostavno jedna stvar, koja nam pričinja najveću radost!
6. Mi smo JEDNOSTAVNI! Ponekad ne mislim samo na tebe. To nije ništa strašno. Molim te da se navikneš na to. Zato te molim da me ne pitaš na što mislim, ako nisi spremna razgovarati o politici, ekonomiji, filozofiji, nogometu, alkoholu, sisama, guzicama ili autima.
7. Petak/subota/nedjelja = puno žderati = prijatelji = nogomet na televiziji = pivo = loši maniri. To ti je kao puni mjesec ili plima i oseka - jednostavno neizbježno!
8. Kupovina mi ne pričinja nikakvo zadovoljstvo i nikad, baš nikad neće!
9. Kad idemo negdje van, što god da imaš na sebi super ti stoji. Kunem se!
10. Imaš dovoljno odjeće i obuće. Plač je ucjena! Da sam sebe dovedem do financijske propasti nije nikakav dokaz moje ljubavi prema tebi!
11. Većina muškaraca ima 3 para cipela. Ponavljam: mi smo JEDNOSTAVNI! Ne znam odakle ti ideja da ja mogu znati koji ti od tvojih 30 pari cipela najbolje stoji.
12. Jednostavno odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja!
13. Kada imaš problem, zamoli me samo da ti pomognem riješiti ga. Ne očekuj isto sažaljenje koje inače dobivaš od svojih prijateljica.
14. Glavobolja koja traje 8 tjedana nije glavobolja! Idi doktoru!
15. Kada kažem nešto što se može dvojako tumačiti i jedno od tumačenja te uznemiruje, budi sigurna da mislim ono drugo!
16. Svi muškarci vide samo 16 boja! Trula višnja je voće, a ne boja!
17. Mi volimo pivo kao što vi volite ručne torbice. Vi nas ne razumijete; ne razumijemo ni mi vas!
18. Kada te pitam što ti je, a ti kažeš da nije ništa, vjerovat ću ti i ponašati se kao da ništa nije bilo!
19. Nemoj me pitati da li mi se sviđaš! Kada ne bi bilo tako, ja ne bih više bio tu gdje jesam!
20. I na kraju osnovno pravilo: U slučaju najmanje nedoumice, dileme ili sumnje, o čemu god se radilo, uzmi uvijek ono najjeftinije ili najjednostavnije!!!

MI SMO STVARNO JEDNOSTAVNI!!!
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

-_- Empty
PočaljiNaslov: Re: -_-   -_- Icon_minitimeNed Jan 06, 2008 5:08 am

MANIFEST ŽENA (jednom zauvijek!)
Gospodi, supruzima, dečkima, zaručnicima i svim drugim muškarcima:
1. Ako misliš da ne možeš zadovoljiti ženine potrebe, tada vjerojatno niti ne možeš!
2. Bilo kakva suptilna i indirektna pitanja su isključivo ona retorička. Niti jedna pametna žena ne očekuje da će dobiti odgovor. Zapamtite, to je jednostavno razmišljanje na glas. Niste pozvani da komentirate! Uostalom, ako vas se nešto direktno pita redovito ostanete zabezeknuti.
3. Kada te zamolim da mi dodaš kruh, molim te učini bar to bez pogovora Ne predbacujem što ništa ne pomažeš u kući, što je žarulja na lusteru crkla prije 2 tjedna i što sudoper curi, jer sam znala da si niš-koristi od prvog dana kad sam te vidjela!
4. Nema nikakvog smisla da me pitaš na što upravo mislim. Sigurno se pitam kako sam završila tu s tobom i očajnički pokušavam naći barem jedan razlog zašto te još uvijek volim.
5. Mi smo komplicirane! Ponekad ne mislim samo na tebe i da imam za oprati 3 vešmašine tvojih prljavih gaća i skuhati ti večeru. Tako da ako ti to smeta napravi si sam. Imam i ja pravo na život!
6. Petak/subota/nedjelja = večera vani = izlazak = prijateljice = alkohol plus nešto što vi muški nikada nećete saznati!
7. Kupovina u društvu muškarca nam ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo, niti baš nikad neće. Vodimo vas isključivo kao rezervni izvor keša!
8. Kad idemo negdje van, što god da imaš na sebi, a da to nisam kupila ja, izgleda katastrofalno! Kad će doći taj dan da se ne moram s tobom sramotit u javnosti!?
9. Imam dovoljno odjeće i obuće! Ako ih dragi ti nisi kupio, poludit ćeš od zavisti, jer to znači da ti je žena pametnija i sposobnija od tebe! Svi znamo da ti je to nemoguće za podnijeti!
10. Većina žena ima pristojan broj pari cipela u ormaru, isto kao što muškarci imaju pristojnu količinu piva u frižideru. Ne, nisam ti kupila još pive isto k'o što mi ti nisi kupio još cipela. Zato prestani to više pitat!
11. Bilo kakvi odgovori na pitanja nisu potrebni, jer ćemo, bez obzira na vaše mišljenje napravit po svojem!
12. Kada imaš problem, možeš očekivati zagrljaj i sažaljenje, ali si ga rješavaj sam! Ne zanimaju me detalji i uopće ne želim imati nikakvog posla s tim!
13. Imaš pravo! Glavobolja koja traje 8 tjedana, nije glavobolja! To je pouzdan znak da te više jednostavno ne želim!
14. Kada ti kažem nešto što se može dvojako tumačiti i jedno od tumačenja te uznemiruje, budi siguran da mislim upravo na to!
15. Mi volimo ručne torbice, kao što vi volite pivo. Vi nas ne razumijete, dok mi vas razumijemo u potpunosti, jer ste vi JEDNOSTAVNI!
16. Kada te pitam što ti je, ima da se praviš da ti nešto zaista je ili inače nema hopa-cupa večeras!
17. Nemoj me pitati da li mi se sviđaš, jer ti se odgovor možda neće svidjeti. A i objašnjenje bi moglo biti predugačko!
18. Nemojte si misliti da si toliko bitni i nezamjenjivi. Ima vas na tisuće. Svih veličina i oblika.
19. Kada vam žena kaže da ona i još dvije prijateljice idu nekuda na vikend, to nikako ne znači da idu zajedno i na isto mjesto!
20. I na kraju. U slučaju dileme ili najmanje nedoumice ili sumnje, o čemu se god radilo, uzmi uvijek ono što ti se najmanje sviđa. Oboje znamo da je to prava stvar!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

-_- Empty
PočaljiNaslov: Re: -_-   -_- Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

-_-
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobro nam dosli na forum kanala #90 :) :: Zanimacije :: Humor-
Skoči na: