|
| Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha | |
| | Autor | Poruka |
---|
XtIna
Broj poruka : 751 Godina : 34 Location : Budva,M0ntenegr0 - nisam`tu`na`GRANU`sam Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Ned Sep 30, 2007 12:39 pm | |
| Ko ko ko daaaaa KLJUCALICA - Obična dvorišna kokošOduvijek ste se pitali zasto vas na rijeći "pi, pi, pi,..." prođu trnci po cijelom tijelu! E, pa nadamo se da smo vam pomogli! Da, rezultati ne lažu, vi ste: KLJUCALICA Mrvicu ste ispod prosjeka, ali ipak vodite mirani bezbrižan život. Nikada se niste pitali što će biti sutra, niti kud nestaju vaše kolegice iz kokošinjca. I neka, uostalom, što se to vas tiče. Najbolji ste u paničnom trčanju po dvorištu, na svaki, čak i najmanji šum. Naš savijet: Pokljucajte to što imate, popasite si još malo travice, bacite koji pogled prema nebu i ne opterećujte se previše. Neka vas tješi što ćete na kraju možda ipak ispasti, sasvim dobra, juhica. hahahahahahahhahah qqqqqqqqqqqq hahah:lol: | |
| | | Teniser
Broj poruka : 202 Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Ned Sep 30, 2007 2:31 pm | |
| KLJUCALICA - Obična dvorišna kokoš Oduvijek ste se pitali zasto vas na rijeći "pi, pi, pi,..." prođu trnci po cijelom tijelu! E, pa nadamo se da smo vam pomogli! Da, rezultati ne lažu, vi ste: KLJUCALICA Mrvicu ste ispod prosjeka, ali ipak vodite mirani bezbrižan život. Nikada se niste pitali što će biti sutra, niti kud nestaju vaše kolegice iz kokošinjca. I neka, uostalom, što se to vas tiče. Najbolji ste u paničnom trčanju po dvorištu, na svaki, čak i najmanji šum. Naš savijet: Pokljucajte to što imate, popasite si još malo travice, bacite koji pogled prema nebu i ne opterećujte se previše. Neka vas tješi što ćete na kraju možda ipak ispasti, sasvim dobra, juhica. SVE STO RECES ISITI TI REZULTAT ISPANE...U tome je fora..... :D:D | |
| | | XtIna
Broj poruka : 751 Godina : 34 Location : Budva,M0ntenegr0 - nisam`tu`na`GRANU`sam Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Ned Sep 30, 2007 2:32 pm | |
| ada nije ))) vjeruj mi ) hahahahhahahahahahha | |
| | | Teniser
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Ned Sep 30, 2007 2:46 pm | |
| KAko onA meni i tebe ispade isto? | |
| | | JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Ned Sep 30, 2007 2:48 pm | |
| TRKAČA KOKOŠ ... 20 sec od kokošinjca do hrane, 17 sec od hrane do vode, 18 sec od vode do kokošinjca, 12 sec preko ceste i natrag, ... Sekunda gore, sekunda dole, na to se svodi vaš život. Jurite cijeli dan, što za hranom, što za poslom! Pa dajte više stanite malo!
Ne zovu vas uzalud: TRKAČA KOKOŠ
Ponosni ste na svoje batke, i na svoj visoki aerodinamični kljun! Sigurni ste u svoju sposobnost percepcije, samo jeste li sigurni da auto baš nikada neće biti brži?
Naš savijet:
Trčite, trčite, trčite! Ne postoji ništa što vi ne bi mogli postići! Vjera u veliku kokoš je jaka u vama i vi ćete jednog dana sjediti na tronu velikog dvora slavnih kokoši. Držimo vam fige! | |
| | | XtIna
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Ned Sep 30, 2007 2:56 pm | |
| hahahahha et0 vidish hahahah | |
| | | Teniser
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Ned Sep 30, 2007 2:56 pm | |
| Hahahhahahahhahahaha...... | |
| | | XtIna
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Ned Sep 30, 2007 2:57 pm | |
| sam0 st0 sm0 ja i ti ispali obicne dvorisne kokosi hahahah | |
| | | Teniser
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Ned Sep 30, 2007 2:59 pm | |
| Dobro JoJo je "TRKAČA KOKOŠ"...HAhahaha | |
| | | MotobikeR
Broj poruka : 1229 Godina : 33 Location : pamuchna Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Ned Sep 30, 2007 3:26 pm | |
| TRKAČA KOKOŠ ... 20 sec od kokošinjca do hrane, 17 sec od hrane do vode, 18 sec od vode do kokošinjca, 12 sec preko ceste i natrag, ... Sekunda gore, sekunda dole, na to se svodi vaš život. Jurite cijeli dan, što za hranom, što za poslom! Pa dajte više stanite malo!
Ponosni ste na svoje batke, i na svoj visoki aerodinamični kljun! Sigurni ste u svoju sposobnost percepcije, samo jeste li sigurni da auto baš nikada neće biti brži?
Naš savijet:
Trčite, trčite, trčite! Ne postoji ništa što vi ne bi mogli postići! Vjera u veliku kokoš je jaka u vama i vi ćete jednog dana sjediti na tronu velikog dvora slavnih kokoši. Držimo vam fige! | |
| | | Teniser
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Ned Sep 30, 2007 3:29 pm | |
| Eto ispade isto Kao JojO.. :D | |
| | | nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Uto Okt 02, 2007 3:28 am | |
| mrzne su mi kokoshke....pih.... | |
| | | ObeliX
Broj poruka : 469 Location : 3eTa - Cp6uja Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Uto Okt 02, 2007 12:16 pm | |
| ti si teLJe pravo | |
| | | BabyJaneeee
Broj poruka : 324 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha Uto Dec 25, 2007 5:23 pm | |
Naš savijet:
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha | |
| |
| | | | Jeste li k0k0SH ? :) hahahahha | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |