Dobro nam dosli na forum kanala #90 :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dobro nam dosli na forum kanala #90 :)

Uzivajte :)

PrijemPortalliGalerijaTražiLatest imagesRegistruj sePristupi
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Zadnje teme
» Sta bi vas usrecilo ovog trenutka?
cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 7:43 am od Bojana

» pjesma koja vas podsjeca na... drag0ga/dragu
cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 7:38 am od Bojana

» Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . .
cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 6:57 am od Bojana

» Milena_fkb
cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 6:53 am od Bojana

» Ex_chupKo
cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 6:44 am od Milena

» DOSADAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSre Maj 19, 2010 5:33 pm od Bojana

» Kajanje...?
cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSre Maj 19, 2010 5:30 pm od Bojana

» T0P 5 :)
cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeNed Mar 28, 2010 6:49 am od nataSha_Pe_Ge

» dje cete?
cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeNed Mar 28, 2010 6:45 am od nataSha_Pe_Ge

Ključne reči
Galerija
cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Empty

cihu cihu cihuhu... :)

Ići dole 
+22
BabyJaneeee
AnGeLiCiOuS
icka
issy
mala_plawusha
montenegrino
bokyca
_PlAwuShA_
_mawa_maca_cica_
N_x_O_n_
tiCo
R_A_L_E
`morenititzaa`
JoJo
IvonA
_GaRy_GTI_
XtIna
MotobikeR
ObeliX
^^kAcA^^
don|miSho
nataSha_Pe_Ge
26 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31  Sledeći
AutorPoruka
_mawa_maca_cica_

_mawa_maca_cica_

Broj poruka : 1241
Datum upisa : 31.10.2007

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimePon Dec 10, 2007 11:45 am

nataSha_Pe_Ge ::
"rado te se setim ljubawi stara,jer me swaka nowa ljubaw razochara...." o_O widjeh da wolish tu pjesmu. Very Happy

axam... Razz Very Happy

mooooooooliitva kao zar na mojim usnama je molitava mesto reci samo ime tvoje,nebo zna bas kao ja koliko puta sam, ponovila to,i nebo zna kao ja da je ime tvoje mojaaa mooooolliiitvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-a-a-a-a ooooooooooooooooooooo uuu-u-u-u-u-u-u....

nisam crkla Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
nataSha_Pe_Ge

nataSha_Pe_Ge

Ženski
Broj poruka : 3202
Godina : 32
Datum upisa : 28.09.2007

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimePon Dec 10, 2007 11:24 pm

"....pametna k'o pchelicaaaaaa,ali ptica selicaaaaaaa....uwukla se ispod kozheeeeeee,koliko je wolim bozheeeeee....mala oshtrog jezika,swadjalica welika...." ahahhahahaah..... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
_mawa_maca_cica_

_mawa_maca_cica_

Broj poruka : 1241
Datum upisa : 31.10.2007

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeUto Dec 11, 2007 12:48 am

axaxaxaxaxaxa...

digni me pao sam.... Very Happy Razz Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski
Broj poruka : 3748
Datum upisa : 25.09.2007

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 6:30 pm

jos mi noci sporo prolaze bolji dani jos ne dolaze priznaj da si vino probano tudja si odavno... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/jovana_jojo_pejovic
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski
Broj poruka : 4003
Godina : 33
Datum upisa : 12.10.2007

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 6:34 pm

nocas nisi pored menee.. kako zhivot mrachnom straaanom mozhe da kreeene.. a ti spavash il` si buuuudna.. owa noc je tako chuuudna.. i nestvarna! Laughing
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 6:38 pm

totot Very Happy
ooooooooo jesi li to tiii zena pred kojom klece svi ali rekoh neces uspeti ZAMNOM CES ZALITI U BEDI STARITI od tvog tako lepog lica nece ostati ni senkaaaaaaa a ti cuda gleeeee lepsa nego pre!!!!!!! a ja case bacam po kafani krvarim trazim zid da glavom udariiiim Very Happy
napred nazad nemam gde licna karta prazna je samo tvoja slika stoji tu da jednom kad umrem po njoj me poznaju
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 6:44 pm

volim te Smile

Tek je 12 saaaaati. poljubi me da ne bude doooosadno ... Milosh nece znatiiii o neeeeee.. da smo bile zajednooooo... ahahhahaha Laughing
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 6:48 pm

ahahhahahahhahahahhahahahahahah lol!

Kad bi znala ko sam ja
da su dzepovi mi prazni
da me jure ljudi razni
i da samo cekam bruku
i sebe mi je zao i tebe mi je zao

...
Ja bih te voleo ja bih te razbio Razz
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 7:08 pm

sva moja pesma je od boooola, a ta je pesma zhiiiiiivot mooj.. i owe chashe oko stoooola drugovi moji dajte njoj!! Laughing
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 7:12 pm

toooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!

naocare crne u dzepu beli cveeeet i oprostajno pismo znam ga napameeet u obe rukeeeee svece u oku suza sja neko mi je umro taj nekooooo sam jaaaaaaaaaaaa!
NISAM PREZIVEO NEVERSTVO TVOJE DA NEKO IMA ONO SHTO JE MOJE MOZDA SE TVOJE TELO DIRA TUDJIM RUKAMAAAAAA NISAM PREZIVEO TO SHTO SI LEPA JOS LEPSA NEGO SHTO SI SAMNOM BILA MOZDA SE TVOJE USNE LJUBE TUDJIM USNAMAAAAAA!
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 7:14 pm

No No No No No No No No No No No No No No No

kada ti jednom loshe kreneee.. nemoj da chekas put znas.. tebi je lako.. ti imash mene! A kome cu sjutra krenuti ja...
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 7:16 pm

dobro znaaaaj da te voliiim jaaaaa nisi miii bila sudjeeenaaaaaaaaa
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 9:48 pm

...po nashem starom zhutom soliteru.. priche idu u istom smjeru.. svi gooovroe.. da si ledena! A kad te vide ti si uvjek sama! Necesh ni da prichash s` nama! Bash si slatka i vrlo dosadnaaa... Ne zanosim se jako chesto i dobro znam gde mi je mjesto.. a mjesto je moje kraj tebe! A ja sam opet lud pa se na tebe palim! A samo ja ti uglavi falim.. Obuci cu sve bjelo, chisto bjeloo.. providno uz tjeloo a tvoje crne ochi ochi crne gledace me vrelo........
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 9:53 pm

So much for my happy ending
Oh oh, oh oh, oh oh...

Let's talk this over
It's not like we're dead
Was it something I did?
Was it something You said?
Don't leave me hanging
In a city so dead
Held up so high
On such a breakable thread

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeSub Jan 05, 2008 11:29 pm

u twojoj sobi sentish swira.. odlazish na spavanjee. a ja zamisljam da sam kraj tebeee... gasish svjetlo i u tami skidash haljinu na kopcanjeee.. a ja gledam josh u tvoje proooooozore... dok swira raaaaaaaadio shta bih ti radioooo.. nananan samo da sam owe noci kraaaaj tebe Razz
Nazad na vrh Ići dole
_GaRy_GTI_

_GaRy_GTI_

Muški
Broj poruka : 862
Godina : 34
Datum upisa : 01.10.2007

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeNed Jan 06, 2008 12:40 am

samo tuzne noci znaju da `ga volim ` Razz:P
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeNed Jan 06, 2008 12:46 am

ahahaha :*

"laaaaku noc.. Moja mala barbiko... DZABA SVE AL` JA SAM NA TE NAVIK'O.. usnama - sluchajno... ovim srcem beskrajno..!" Smile
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeNed Jan 06, 2008 1:45 am

I posle tolko vremena,
nisam skinuo tvoj ruz,
i ostao sam sam...
ne bi bio dobar muz...
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeNed Jan 06, 2008 4:40 am

Pratim teeeeee... swe u korak swaku stopu poljubiiiiiim.... svaku suzu, svaki uzdah osjetiiiiiiiim. tu sam da ti nadu vraaaaaatim.. ako padnesh da te uhvatim!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeNed Jan 06, 2008 4:46 am

tooooooooooooooooo !
kakve su vatre gorjele a ti ih gasila
na kakvom sam bio dnu
a ti si me spasila..
posle tebe je ostala dusa gola ko pustinja
posle tebe mi ljubav dodje
kao milostinjaaaaaaa
ima noci kada tugu tocim mjesto viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiina
Nazad na vrh Ići dole
nataSha_Pe_Ge

nataSha_Pe_Ge

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeNed Jan 06, 2008 8:36 pm

beboooooooooooooooo,josh uwek sanjam isti san! ooooooo,beboooooooooooo,ti i ja zajedno po ceo daaaaaaan.... Smile
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeNed Jan 06, 2008 10:26 pm

cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Cryse5
tebiiiiiiiiiiiii tebi shto prestavljash mi sweeeee... poklanjam srce, poklanjam sneeeee.. swaki moj dah za tebe jeeeeeeee.. ooooooooo tebi shto stalno si mi u mislimaaaaaaaa.. jedino zhelim da se daaaaaaam... JER LJUBAV JE NASHA ISTINA! NASHTA ISTINAA...
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimePon Jan 07, 2008 12:27 am

trazio si sve sve sam ti dala tebi reci ne nikad nisam znala citav moj si sveeet za druge necu da znam ! zaveo si me lepo si to znao ljubila sam te srce si mi krao jasno mi je sve sad kad ostavljas meeeee!
Nazad na vrh Ići dole
nataSha_Pe_Ge

nataSha_Pe_Ge

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimePon Jan 07, 2008 10:55 pm

jer ti si biooooooooo moj princ kad sam bila malaaaaaaaaaa..... Smile tebe je lako woljet',tebi sebe sam dala,da me chuwash,da me mazish,da me pazish,da me ljubish,da me ljubomorno gledash,da me nikad nikom ne dash....mili mooooooooooj.....sad bi se tobom maloooooo ljubilaaaaaaaaaa i ispooooood twooooooooog ramena uculilaaaaaaa.....
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitimeUto Jan 08, 2008 4:09 am

Svi, sad me odjednom vole svi
za mene nesto cuvaju
do juce nisam ih ni znao

Sve odjednom misle da sam lep
dzabe mi daju poljupce
du juce ljubav sam im krao
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 15 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

cihu cihu cihuhu... :)
Nazad na vrh 
Strana 15 od 31Idi na stranu : Prethodni  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 23 ... 31  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobro nam dosli na forum kanala #90 :) :: Zanimacije :: Svaštara-
Skoči na: