Dobro nam dosli na forum kanala #90 :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dobro nam dosli na forum kanala #90 :)

Uzivajte :)

PrijemPortalliGalerijaTražiLatest imagesRegistruj sePristupi
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Zadnje teme
» Sta bi vas usrecilo ovog trenutka?
sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 7:43 am od Bojana

» pjesma koja vas podsjeca na... drag0ga/dragu
sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 7:38 am od Bojana

» Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . .
sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 6:57 am od Bojana

» Milena_fkb
sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 6:53 am od Bojana

» Ex_chupKo
sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 6:44 am od Milena

» DOSADAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeSre Maj 19, 2010 5:33 pm od Bojana

» Kajanje...?
sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeSre Maj 19, 2010 5:30 pm od Bojana

» T0P 5 :)
sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 28, 2010 6:49 am od nataSha_Pe_Ge

» dje cete?
sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeNed Mar 28, 2010 6:45 am od nataSha_Pe_Ge

Ključne reči
Galerija
sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Empty

sanjao/la sam nocas ...

Ići dole 
+22
BabyJaneeee
devil_may_cry
Diaboli Juna
mala_plawusha
AnGeLiCiOuS
Lee
_mawa_maca_cica_
_GaRy_GTI_
montenegrino
bokyca
N_x_O_n_
MotobikeR
R_A_L_E
`morenititzaa`
tiCo
ObeliX
Kraljevski Stil
QQmenemajko
XtIna
don|miSho
nataSha_Pe_Ge
JoJo
26 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći
AutorPoruka
JoJo

JoJo

Ženski
Broj poruka : 3748
Godina : 32
Datum upisa : 25.09.2007

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeČet Dec 06, 2007 5:41 pm

da mi je dao 5 iz fizike Shocked hahaha poljubila ga i izlecela iz ucionice Neutral Suspect affraid
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/jovana_jojo_pejovic
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeSub Dec 08, 2007 8:12 pm

tako mi je bio neki debilan san... qq
kao bojanin dusan imao udes i mi posli u ct da ga vidimo ... i stizemo do autobuske i ja kazem bojani ajde idi ti a ja cu da kupim kartu da produzim za pg 0_o
i zovem nXoNa patiku moju Very Happy i velim mu da dolazim a on mi kaze kao eo me na slavu sad cu ja krenut za pg 0_o qq a ja zbunjeno pitam koja je slava a on veli Sv Nikola hahhahahahhahaha
i ja posla bojanu da otpratim i kao drzim hleb u ruke 0_o iii krecem u jedan butik da pitam da mi daju kesu a ona zena sve prevrce robu na mene 0_o i tu se budim a majka me lutkama udara da me probudi e qq Suspect scratch
Nazad na vrh Ići dole
nataSha_Pe_Ge

nataSha_Pe_Ge

Ženski
Broj poruka : 3202
Datum upisa : 28.09.2007

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeNed Dec 09, 2007 9:50 pm

hahhahahah,meni je bash diwan san bio danas. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeNed Dec 09, 2007 10:01 pm

ja sam sanjala da sam imala udes sa roditeljima i bratom... i survamo se u more sa kolima i pocnem da se davim i vidim Ivana kako se davi i plivam da ga spasim i isplivam zajedno sa njim na povrsinu a zatim na neku stijenu 0_o
i posle togaaaa kao hitna dosla i tatin prijatelj i donio nam mermene ploce od zlata 0_o na moju je pisalo Jovana JoJo Pejovic 01.01.1992-13.09.2008 i ivanovu sam vidjela Ivan Pejovic 08.11.1995-13.09.2008 0_o qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq i ja vicem svadjam se sa onima da nismo mrtvi hahahaha qq
i posle toga odeeeeeeeeem kod babe baba me mrsne okrivljuje me za smrt roditeljaaaaaaaa , onda odem na ricardovu Alen(stric mi) me mrsne i veli mi maxe gliboce malo nevaspitano, kako mozes odje da dodjes, nema ih vise zbog tebe 0_o itd znam da sam se znojava probudila iiiiiiiiiiiiiiiii da nikad vise necu pozeljet da ih nema hahahha
uh usrala sam se svega mi... prva pomisao mi je bila qq kako cu sad da izdrzavam mene i ivana i sl 0_o i sve mi je ozvanjao mamin glas u glavu 0_o
Nazad na vrh Ići dole
MotobikeR

MotobikeR

Muški
Broj poruka : 1229
Godina : 33

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeNed Dec 09, 2007 11:10 pm

JoJo ::
ja sam sanjala da sam imala udes sa roditeljima i bratom... i survamo se u more sa kolima i pocnem da se davim i vidim Ivana kako se davi i plivam da ga spasim i isplivam zajedno sa njim na povrsinu a zatim na neku stijenu 0_o
i posle togaaaa kao hitna dosla i tatin prijatelj i donio nam mermene ploce od zlata 0_o na moju je pisalo Jovana JoJo Pejovic 01.01.1992-13.09.2008 i ivanovu sam vidjela Ivan Pejovic 08.11.1995-13.09.2008 0_o qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq i ja vicem svadjam se sa onima da nismo mrtvi hahahaha qq
i posle toga odeeeeeeeeem kod babe baba me mrsne okrivljuje me za smrt roditeljaaaaaaaa , onda odem na ricardovu Alen(stric mi) me mrsne i veli mi maxe gliboce malo nevaspitano, kako mozes odje da dodjes, nema ih vise zbog tebe 0_o itd znam da sam se znojava probudila iiiiiiiiiiiiiiiii da nikad vise necu pozeljet da ih nema hahahha
uh usrala sam se svega mi... prva pomisao mi je bila qq kako cu sad da izdrzavam mene i ivana i sl 0_o i sve mi je ozvanjao mamin glas u glavu 0_o

lol! lol! lol! lol! lol!
Nazad na vrh Ići dole
_mawa_maca_cica_

_mawa_maca_cica_

Broj poruka : 1241
Datum upisa : 31.10.2007

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimePon Dec 10, 2007 11:39 am

XtIna ::
nista -_-
Nazad na vrh Ići dole
QQmenemajko

QQmenemajko

Muški
Broj poruka : 571
Godina : 34
Datum upisa : 29.09.2007

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimePon Dec 10, 2007 2:11 pm

_mawa_maca_cica_ ::
XtIna ::
nista -_-

takodje...
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimePon Dec 10, 2007 3:59 pm

MotobikeR ::
JoJo ::

lol! lol! lol! lol! lol!

No Sad

qqqqqqqqq sinoc sam sanjala kao 90 zurka se odrzala kod mene doma... ono sve extra odjednom odemo ja patika i milos i vozimo se liftom gore dolje ka debili Suspect
Nazad na vrh Ići dole
Lee

Lee

Muški
Broj poruka : 208
Datum upisa : 20.11.2007

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimePon Dec 10, 2007 4:05 pm

Hahahaha,a lol! Smile
Nazad na vrh Ići dole
MotobikeR

MotobikeR

Muški

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimePon Dec 10, 2007 6:54 pm

hhhahahaahaahhah,samo ne znam sto nam je patika treba hh LoL
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimePon Dec 10, 2007 7:16 pm

Hhhh da nije bilo tu zurka bi imala hepi end ;p
Nazad na vrh Ići dole
nataSha_Pe_Ge

nataSha_Pe_Ge

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimePon Dec 10, 2007 11:25 pm

jojo je imala najjachi san! Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
N_x_O_n_

N_x_O_n_

Muški
Broj poruka : 1152
Godina : 35
Datum upisa : 15.10.2007

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimePon Dec 10, 2007 11:36 pm

i ja sam sad za sve kriv Sad
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/nikolapelevic
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimePon Dec 10, 2007 11:49 pm

N_x_O_n_ ::
i ja sam sad za sve kriv Sad
nisi
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeUto Dec 11, 2007 12:11 am

nataSha_Pe_Ge ::
jojo je imala najjachi san! Very Happy
jedina ti znas detalje Very Happy heheheh iiiiiiii tico Smile
Nazad na vrh Ići dole
MotobikeR

MotobikeR

Muški

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeUto Dec 11, 2007 1:34 am

oni znaju a ja ne je l`?dobro,dobro..
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeUto Dec 11, 2007 3:16 pm

a nisam ni imala kad da ti ispricam Razz Smile
Nazad na vrh Ići dole
bokyca

bokyca

Ženski
Broj poruka : 343
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeSre Dec 12, 2007 12:25 am

nista nisam sanjala.. a nocas cu wjerowatno sanjati wanzemaljce i jowanu medju njima kako me kolju .. scratch
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/bojana_bokyca_novakovic
N_x_O_n_

N_x_O_n_

Muški
Broj poruka : 1152
Godina : 35
Datum upisa : 15.10.2007

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimePon Dec 17, 2007 10:32 pm

fernanda toresa!!!ostroga mi ne mnogu da vjerujem!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!sanjao sam ga,jaoooooooooooooooo!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/nikolapelevic
QQmenemajko

QQmenemajko

Muški
Broj poruka : 571
Godina : 34

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimePon Dec 17, 2007 10:35 pm

ja qq bolesni san... sanjah kako me vataju neki tigrovi i ja izlazim na autocestu i zaustavljam neko bjelog juga (autoshkola) i u njemu jedna mi drugarica QQ kakav kiks od sna affraid
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeUto Dec 18, 2007 12:12 am

QQmenemajko ::
ja qq bolesni san... sanjah kako me vataju neki tigrovi i ja izlazim na autocestu i zaustavljam neko bjelog juga (autoshkola) i u njemu jedna mi drugarica QQ kakav kiks od sna affraid
ja sam cula da ne valja bijela boja da se sanja (:
Nazad na vrh Ići dole
Lee

Lee

Muški
Broj poruka : 208
Datum upisa : 20.11.2007

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeUto Dec 18, 2007 1:26 am

Ja se slabo sjećam što sam sanja...
Nazad na vrh Ići dole
nataSha_Pe_Ge

nataSha_Pe_Ge

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeUto Dec 18, 2007 5:41 pm

ja sam sanjala takaw nebulozni i uzhasni san....ne daj bozhe da se ostwari.... Neutral
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeUto Dec 18, 2007 7:09 pm

sanjala sam da mi je dala 1+ iz biologije i da sam se svadjala sa marinom 0_o bik0z nam je svima dala jedinice jedino neFeni nije Mad Mad
iznervirala sam se hh
Nazad na vrh Ići dole
bokyca

bokyca

Ženski
Broj poruka : 343
Godina : 31

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitimeUto Dec 18, 2007 9:23 pm

sanjala sam da sam trudna OPET qq Shocked
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/bojana_bokyca_novakovic
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: sanjao/la sam nocas ...   sanjao/la sam nocas ... - Page 4 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

sanjao/la sam nocas ...
Nazad na vrh 
Strana 4 od 9Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobro nam dosli na forum kanala #90 :) :: Zanimacije :: Svaštara-
Skoči na: