|
| Poruka vashoj ljubavi... | |
|
+32tiCo bocka bobanaaa devil_may_cry Leylaa AnGeLiCiOuS Lady_Yo icka _GaRy_GTI_ BabyJaneeee `gRim` johnny cipelica bokyca ^ArApKiNjA^ MissClaire R_A_L_E mala_plawusha _mawa_maca_cica_ montenegrino N_x_O_n_ ex_chupKo Kraljevski Stil MotobikeR VaLeNtInA _PlAwuShA_ QQmenemajko don|miSho JoJo `morenititzaa` ObeliX nataSha_Pe_Ge XtIna 36 posters | |
Autor | Poruka |
---|
_PlAwuShA_
Broj poruka : 642 Location : lovee Datum upisa : 08.10.2007
| | | | mala_plawusha
Broj poruka : 350 Godina : 32 Location : under the tree Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Čet Dec 06, 2007 8:57 pm | |
| | |
| | | _mawa_maca_cica_
Broj poruka : 1241 Datum upisa : 31.10.2007
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Čet Dec 06, 2007 10:49 pm | |
| | |
| | | `morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Čet Dec 06, 2007 11:03 pm | |
| "kada shvatish vec je kasno...." | |
| | | `morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Pet Dec 07, 2007 1:14 am | |
| Ja mogu da ti pokvarim dan, Ko crna zemlja teska sam, ALI UMEM DA TE VOLIM KO NIJEDNA.... POMOZI MI i nadji u meni sve ono NAJBOLJE Sto sam davno sakrila... Dokazi mi da me neces raniti nikada.... Uvek sam htela divlje, a terala pitome, Zbog toga i srce moje se ne daje nikome, SAMO SE TUGE BROJE za pogresne izbore i sta mi drugo ostaje nego da ti VERUJEM... Ja mogu da te ostavim sad DA LJUBOMORNA PRETURIM GRAD kad u pola noci vidim da te nema.... JA MOGU DA TI PORUSIM SVET (AL NECU), DA FLERTUJEM SA DRUGIH 5 (AL NECU), ALI UMEM DA TE VOLIM KO NIJEDNA.........
| |
| | | montenegrino
Broj poruka : 627 Godina : 35 Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Pet Dec 07, 2007 5:23 am | |
| | |
| | | _PlAwuShA_
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Sub Dec 08, 2007 9:55 pm | |
| ostavio si trag po tijelu mom koji nikad,nikad nece proci...ostavio si prah po srcu mom,i to ce uvijek vjecno trajati...ne,ja nisam htjela andjela,htjela sam crnog djavola,od tebe sam to i dobila... i ne brini,ne,ne brini, sam nikad neces ostati, i ako te svi napuste,ja bit' cu tu | |
| | | ex_chupKo
Broj poruka : 69 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Čet Dec 13, 2007 3:34 am | |
| .....po zakonu sam probisvet, a ti mi kazes da sam trajno lud... ni levo a ni desno ja nemam svoje mesto, na kraju ti mi odlazis... na ulici sam prestupnik, a u svojem domu beskucnik, ni levo a ni desno, ja nemam svoje mesto... na kraju ti mi odlazis... zedan tvojih usana, padam ti na kolenae, ispod tvoje bluze raskopcane na pola, idem protiv zakona, sve u inat drugima rusim sve pred sobom, JEDINA! | |
| | | `morenititzaa`
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Pet Dec 14, 2007 9:12 pm | |
| Zbog tebe osećam se kao prava žena, ti me podižeš, U nebesa Ja gledam te I čini mi se, lep si kao bog, I to je to Srećna sam Svakog jutra pitam samu sebe čime sam zaslužila Tvoju ljubav Al’ nebo imalo je dobar dan kad meni te je poslalo, Nikom te ne dam Kao lutrija… :* | |
| | | bokyca
Broj poruka : 343 Godina : 31 Location : :bd: Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Pet Dec 14, 2007 9:24 pm | |
| hahahahhahahahahhhhahahhahahha upiskicu se by jojo | |
| | | `morenititzaa`
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Sub Dec 15, 2007 12:49 am | |
| BOJIM SE
Ljubavi, bojim se, bojim se da ćeš tamo dugo ostati, da oči one dugo neću vidjeti i da će me tvoje srce prestati voljeti... Bojim se što se sve može dogoditi, što će se sve do dana kad ćeš mi doći promijeniti... Hoćeš li biti spreman i tada samnom biti, hoćeš li me i dalje princezom svojom zvati?
Samo nemoj gluposti raditi, budi dobar kako bi te što prije pustili, kako bi mogli što prije zajedno biti...
Mislim na tebe svake sekunde i ne želim da mi išta uništi ove nade, ne želim da mi stalno suprotno tvrde... Moram se nadati da će sve biti dobro, da naša ljubav neće završiti tužno... Moram se nadati da me nećeš prestati zvati te da ću te što prije moći vidjeti... Vjerujem da ću ubrzo ponovo osjetiti usne tvoje, da će ubrzo sve biti kao prije... Samo mi još treba tvoj zagrljaj, molim te ljubavi i kad si daleko svoju curicu bar u srcu čuvaj.. | |
| | | montenegrino
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Sub Dec 15, 2007 4:01 am | |
| - `morenititzaa` ::
- BOJIM SE
Ljubavi, bojim se, bojim se da ćeš tamo dugo ostati, da oči one dugo neću vidjeti i da će me tvoje srce prestati voljeti... Bojim se što se sve može dogoditi, što će se sve do dana kad ćeš mi doći promijeniti... Hoćeš li biti spreman i tada samnom biti, hoćeš li me i dalje princezom svojom zvati?
Samo nemoj gluposti raditi, budi dobar kako bi te što prije pustili, kako bi mogli što prije zajedno biti...
Mislim na tebe svake sekunde i ne želim da mi išta uništi ove nade, ne želim da mi stalno suprotno tvrde... Moram se nadati da će sve biti dobro, da naša ljubav neće završiti tužno... Moram se nadati da me nećeš prestati zvati te da ću te što prije moći vidjeti... Vjerujem da ću ubrzo ponovo osjetiti usne tvoje, da će ubrzo sve biti kao prije... Samo mi još treba tvoj zagrljaj, molim te ljubavi i kad si daleko svoju curicu bar u srcu čuvaj.. | |
| | | `morenititzaa`
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Sub Dec 15, 2007 4:04 am | |
| :* .. | |
| | | montenegrino
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Sub Dec 15, 2007 4:11 am | |
| Pogledaj kako drhtim kada gledam te i kao da si poslednja na svetu ne dam te
Pogledaj moje oci sve ti govore kada te nema uvek pomislim na najgore
I telo grci se i ruke znoje se a u stvari znam da volis me
Pogledaj kako drhtim kada gledam te i kao da si poslednja na svetu ne dam te
I telo grci se i ruke znoje se a ustvari znam da volis me
Trebas mi, trebas mi ni sunce zemlji kao ti meni, meni i hajde, dodji, pa me uveri, uveri da sumnje ne bude u meni ( trebas mi, trebas mi )
Zamisli kako mi je kad se probudim kako mi srce lupa kad na tebe pomislim
I sumnja javi se sa srcem bori se a ustvari znam da volis me | |
| | | `morenititzaa`
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Sub Dec 15, 2007 4:15 am | |
| - montenegrino ::
- Zamisli kako mi je
kad se probudim kako mi srce lupa kad na tebe pomislim
I sumnja javi se sa srcem bori se a ustvari znam da volis me :***************************************** | |
| | | montenegrino
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Sub Dec 15, 2007 4:18 am | |
| Kao lek ranjenog kao zivot tek rodjenog kao mir ocima kao spas u dugim nocima
Trebas mi trebas samo ti kad mi podje po dobru ili zlu Trebas mi trebas samo ti niko drugi netreba mi tu
Kao dan godini kao sreca sudbini kao hleb gladnome kao voda meni zednome
Trebas mi trebas samo ti kad mi podje po dobru ili zlu Trebas mi trebas samo ti niko drugi netreba mi tu
Kao tuznom uteha kao snaga do uspeha i kad suze poteknu kao zena coveku
Trebas mi trebas samo ti kad mi podje po dobru ili zlu Trebas mi trebas samo ti niko drugi netreba mi tu | |
| | | montenegrino
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Sub Dec 15, 2007 4:25 am | |
| Prava stvar
Jedna za drugom takav zivot je moj nisam ljubio stvarno vazan bio je broj
Jedna za drugom svakoj bio sam drag al' duboko u nama to ne ostavlja trag i ustvari srce spava sve do casa kad se javi prava
S tobom je nesto drugo ti si za mene par s tobom to traje dugo ja sam probao sve ja sam prosao svud s tobom, s tobom je prava stvar
Jedna za drugom vjecno s cvijeta na cvijet ti me vracas na zemlju ti mi prekidas let i ustvari srce spava sve do casa kad se javi prava
S tobom je nesto drugo ti si za mene par s tobom to traje dugo ja sam probao sve ja sam prosao svud s tobom, s tobom je prava stvar
TIJANA :* :* :* :* :*
Poslednji izmenio dana Sub Dec 15, 2007 4:27 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | `morenititzaa`
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Sub Dec 15, 2007 4:27 am | |
| Kad potone sve, Kad izgubim pravac u noci Ti nadjes se tu I ja vidim kroz tvoje oci, I znam da nisam sam, Osjecam moj andjeo si ti.
Tamo gdje ljubav stanuje, Tamo si Ti i tamo je mjesto moje, Tamo gdje more ljubi nebo, Tamo sam ja, uz mene je mjesto Tvoje, Dok me bude poljupci tvoji topli, Jutarnji, sve dobro je. | |
| | | `morenititzaa`
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Sub Dec 15, 2007 4:31 am | |
| Pogledom me milujes, k'o da me dodirujes, i svaki put kao da je prvi. Ja stalno mislim prestace, iz cista mira nestace, al' pozuda ne prestaje, ti si mi u krvi.
Toliko dugih godina, uzimanja, davanja, ostajem poslednji i prvi. Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare, al' djavo se ne predaje, ti si mi u krvi.
Ako te odvedu Cigani Cergari, ili te ukradu strasni Haremski cuvari
Ako te odvedu ja cu da poludim bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim.
Ako te odvedu sve ce da se srusi pamti me ko prijatelja cuvaj me u dusi
I onda kad mislis da je prekasno za snove, za sve. | |
| | | `morenititzaa`
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Sub Dec 15, 2007 4:34 am | |
| S tobom nashla sam srecu, ti si meni sudjen pozhelit' drugog nikad necu jer ti si za me rodjen.
Ljubi me njezhno, njezhno polako sam znash da je bolje tako tiho prichaj mi o nashoj ljubavi. U mojoj dushi nemiri dok si kraj mene ljubljeni moj andjeo si ti toliko trebas mi.
| |
| | | ex_chupKo
Broj poruka : 69 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: aaaaaaaaa :(( Sub Dec 15, 2007 4:44 am | |
| ...Imao sam s tobom ljubav, imao sam sve, i u tebi zenu, al i druga najboljeg, sve do one noci moje, noci pijane, kad si mene videla kraj nje... Lazem da mi nije zao, lazem da mi dobro ide, jer znam da me nikad vise neces ljubitiiii... usne sto sam drugoj dao, i one se mene stide, tvoja ce me suza ubitiiiiiiiiii...
aaaaaaaaaaaaaaa... Volim te!!!!! mada ti ovo nikad neces vidjeti, i nece ti pasti na pamet da ja pisem pjesme (o5) tebi po nekim forumima za koje nisi i neces nikad cuti... | |
| | | `morenititzaa`
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Sub Dec 15, 2007 4:47 am | |
| aaaaaaaaa Chedo... tutu... :/ | |
| | | _PlAwuShA_
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Ned Dec 16, 2007 12:34 am | |
| gledam,te,samo te gledam, gledm te i tako te trebam, voljela bih da si moj,i da te nikome ne dam, ali ja mogu samo da te gledam... pogledas i ti mene, ali pogled ti ubzo skrene, stidljiv si decko ja to vidim, ali bih htjela da ti se svidim... zelim da te volim,i da si mi sve, da i ti mene volis i mislis na mene, da nas ni za sta na svijetu briga nije, pa da vidim ko nam sta smije... sastavih sad ovo sama jednom decku.... | |
| | | johnny cipelica
Broj poruka : 100 Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Ned Dec 16, 2007 12:37 am | |
| cant remember anything Cant tell if this is true or dream Deep down inside I feel to scream This terrible silence stops me
Now that the war is through with me Im waking up I can not see That there is not much left of me Nothing is real but pain now
Hold my breath as I wish for death Oh please god,wake me
Back in the womb its much too real In pumps life that I must feel But cant look forward to reveal Look to the time when Ill live
Fed through the tube that sticks in me Just like a wartime novelty Tied to machines that make me be Cut this life off from me
Hold my breath as I wish for death Oh please god,wake me Now the world is gone Im just one Oh god,help me hold my breath as I wish for death Oh please God help me
Darkness imprisoning me All that I see Absolute horror I cannot live I cannot die Trapped in myself Body my holding cell
Landmine has taken my sight Taken my speech Taken my hearing Taken my arms Taken my legs Taken my soul Left me with life in hell | |
| | | JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... Ned Dec 16, 2007 12:51 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Poruka vashoj ljubavi... | |
| |
| | | | Poruka vashoj ljubavi... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |