| pEsmiceeeeee.... :) | |
|
+11MotobikeR `gRim` _mawa_maca_cica_ _PlAwuShA_ tiCo bobanaaa nataSha_Pe_Ge AnGeLiCiOuS devil_may_cry JoJo `morenititzaa` 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Sre Apr 16, 2008 8:33 pm | |
| oooooooo jesi li to ti zena pred kojom klece svi al rekoh neces uspetiiiii za mnom ces zaliti u bedi stariti od tvoga tako lepog lica nece ostati ni senka a ti cuda gle lepsa nego pre a ja case bacam po kafani krvarim trazim zid da glavom udarim! Napred nazad nemam gde licna karta prazna je samo tvoja slika stoji tu da jednom kad umrem po njoj me poznaju ooooooooo jesi li to ti srecna u novoj ljubavi al rekoh neces uspeti da me zaboravis! da ces poludeti da ce posle mene ostati bar trag na tvome telu a ti cuda gle jaca nego pre a ja case bacam po kafani krvarim trazim zid da glavom udarim! Napred nazad nemam gde licna karta prazna je samo tvoja slika stoji tu da jednom kad umrem po njoj me poznaju JESI LI TO TI STARA LJUBAVI STA LI TI SE POSLE MENE TO DOGODILO DAL SI SRETNIJA IL PAMETNIJA STA LI TE JE POSLE MENE PREPORODILO
...Naocare crne u dzepu beli cvet i oprostajno pismo znam ga napamet u obe ruke svece u oku suza sja neko mi je umro taj neko sam ja! NISAM PREZIVEO NEVERSTVO TVOJE! DA NEKO IMA ONO STO JE MOJE !mozda se tvoje telo dira tudjim rukamaaa...
| |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Sre Apr 16, 2008 10:49 pm | |
| - JoJo ::
- [center]oooooooo jesi li to ti zena pred kojom klece svi al rekoh neces uspetiiiii
za mnom ces zaliti u bedi stariti od tvoga tako lepog lica nece ostati ni senka a ti cuda gle lepsa nego pre a ja case bacam po kafani krvarim trazim zid da glavom udarim! Napred nazad nemam gde licna karta prazna je samo tvoja slika stoji tu da jednom kad umrem po njoj me poznaju ooooooooo jesi li to ti srecna u novoj ljubavi al rekoh neces uspeti da me zaboravis! da ces poludeti da ce posle mene ostati bar trag na tvome telu a ti cuda gle jaca nego pre a ja case bacam po kafani krvarim trazim zid da glavom udarim! Napred nazad nemam gde licna karta prazna je samo tvoja slika stoji tu da jednom kad umrem po njoj me poznaju JESI LI TO TI STARA LJUBAVI STA LI TI SE POSLE MENE TO DOGODILO DAL SI SRETNIJA IL PAMETNIJA STA LI TE JE POSLE MENE PREPORODILO
taj rad! | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| |
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Sub Apr 19, 2008 6:19 pm | |
| Reci bio sam svoj neshto mi uradiii malo razmrdaj mee.. zeljo najveca znaj da najludje je srce shto u prazno kuca NITI BOLI, NITI VOLI I NE OSECAA.. Povredi mee. znam da rechi su rechi al' otrov tvoj mene mozhe da lechii.. povredi mee. bar da znam da sam zhivaaa.. jer mene tiii.. ni duzna ni krivaaaa | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Sub Apr 19, 2008 6:20 pm | |
| | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Sub Apr 19, 2008 6:21 pm | |
| | |
|
| |
AnGeLiCiOuS
Broj poruka : 373 Godina : 34 Datum upisa : 06.12.2007
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Sub Apr 19, 2008 6:48 pm | |
| Znam da nije lako zivjeti sa tim znam, al' ipak svaki novi dan na nas me podsjeti da je moglo biti sve bolje i drugacije, al' te nema da je moglo biti sve kao nekad, kao prije kad su te ruke grlile...
Znaj da nije lako da te prebolim sad trazim razlog da te sto puta vise povrijedim da na dusi osjetis ovaj nemir, ovu bol sto se sprema kad na kozi ostane jedan trag i sjecanje da nas vise nema... ...On tebi daje sve sto ja nisam znao sada znam da previse ljubavi ti smeta on meni krade te, a ja te ne bih dao sa tobom mi odnosi pola moga svijeta... | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Ned Apr 20, 2008 2:02 am | |
| korak sam do tebeee a praznina izmedju nas, jer daleko sad smo mii ,jednoo nebo i josh 2 bila je to LJUBAVVV JOSH SE UVEK PRICHA O NJOJ ZA NAS DVOJE MALO JE BILO OVO NEBO I JOSH 2
kad prodje sve shto ostaje boll pola nemaa me zar NE VIDISHHH TOOO sveee je nestaloo kada sretnesh me ti ne gledaj me tako bolje je za obojeeee jer smo sve IZGUBILIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII oOoOoOoOooooooo =((((((((((
| |
|
| |
`morenititzaa`
| |
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Ned Apr 20, 2008 2:05 am | |
| | |
|
| |
`morenititzaa`
| |
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Ned Apr 20, 2008 2:07 am | |
| Ni malo, ni puno, taman kol'ko treba Voljela sam tebe, volio me ti I da bude skoro, dovoljno je prošlo Bilo je već vrijeme da te zaboravim Da te zaboravim
Nekad ne znaš kad imaš šta imaš Ni to da li si pošla ili stala Da sam barem tako nešto znala Ti bi bio zadnje što bih dala
Jer kad ne znaš kad imaš šta imaš Ni to da li si pošla ili stala Da sam barem tako nešto znala Ti bi bio zadnje
Kad si sa njom ti si sam Ako ništa drugo, ono barem tebe dobro znam Da me sanjaš osjetim I da znaš da spavam otvorenih očiju sa njim
Pa šta mi je onda, pitam samu sebe Tek obična veza k'o hiljadu sličnih Uhvatim se često, zagledam u svakog Što na tebe barem samo malo sliči
Nekad ne znaš kad imaš šta imaš Ni to da li si pošla ili stala Da sam barem tako nešto znala Ti bi bio zadnje što bih dala
Jer kad ne znaš kad imaš šta imaš Ni to da li si pošla ili stala Da sam barem tako nešto znala Ti bi bio zadnje
Kad si sa njom ti si sam Ako ništa drugo, ono - barem tebe dobro znam Da me sanjaš osjetim I da znaš da spavam otvorenih očiju sa njim
Kad si sa njom ti si sam Ako ništa drugo, ono - barem tebe dobro znam Da me sanjaš osjetim I da znaš da spavam otvorenih očiju sa njim | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Ned Apr 20, 2008 2:10 am | |
| Dobro je kad te dugo ne vidim
Nisam kriv a ni tebe ne krivim kad te vidim ja se priblizhim
a kad ti pridjem ja te obidjem dugo samujem, a ti si sada s njimja po svom i nikog ne volim ja ne zhelim biti s bilo kim i voljecu te dok sam zhiv!!! Nisam kao on, ali briga me za to
vishe mi ni ti nista ne znacis s tobom ne, a ni bez tebe i bolje sam zasluzio, zar ne? Dugo samujem, a ti si sada s njim ja po svom i nikog ne molim
ja ne zhelim biti s bilo kim i voljecu te dok sam zhiv!!!
Nisam kao on, ali briga me za to vishe mi ni ti nista ne znacis s tobom ne, a ni bez tebe i bolje sam zasluzio, zar ne? ...Nisam kao on, ja nisam kao on... sad bi ti, al' je prekasno za nas, jer ja nisam nisam, nisam, nisam, nisam kao on... | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Ned Apr 20, 2008 2:11 am | |
| Zovesh kada ne treba da pitash kako zhivimchuo si da nashla sam drugoga...
posle tol'ko vremena sujeta te budi shto se nisi pitao kako sam ja Znam da bi hteo da znash ko je sad on i dal se dobro ljubi da l samnom provodi dane i pored mene budi... Kasno je da se kajesh sad me zovesh kada proshlo me je sad je tu neko drugi meni dobar, njemu dugujem sve Kasno je da se kajesh sad me zovesh kada dobro mi je da l se to zove ljubav ili mozhda samo trag ljubomore...
Budish se kad ne treba iz sna u kojem zhivish chujem ti u glasu da si samPosle tol'ko vremena sujeta te budi shto se nisi pitao kako sam ja.. Znam da bi hteo da znash ko je sad on i da l se dobro ljubi dal sa mnom provodi dane i pored mene budi Kasno je da se kajeshsad me zovesh kada proshlo me.. sad je tu neko drugi meni dobar, njemu dugujem sve Kasno je da se kajesh sad me zovesh kada dobro mi je dal se to zove ljubav ili mozhda samo trag ljubomore | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Ned Apr 20, 2008 2:12 am | |
| Grad ubija monotonija kad Cetinjske kishe padaju.. JOSH NA PROZORU LIJEPIM MAGLU USNAMA I PISHEM IME KOJE NIJE TU.. Jer, kishe ovdje sve rushe kule i tvrdjave! Tjeraju i da zaplachem.. kishe ovdje sve, rushe kule i tvrdjave! Tjeraju & da zaplacheeeeem.... A MOGLI SMO JOSH ZAJEDNO, NESHTO DRUGO JE ODLUCHILO ! Nikad necu znati prave razloge... Ooo.. ooo... Grad ubija monotonija... Kad Cetinjske kishe padaju. | |
|
| |
`morenititzaa`
| |
| |
_PlAwuShA_
Broj poruka : 642 Location : lovee Datum upisa : 08.10.2007
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Ned Apr 20, 2008 11:22 am | |
| Ona I ja, vatra I voda kazu ne ide sve dok nas ne vide. Ona I ja, Niko I neko idu daleko Kad je ovdje ja je necu Ako ode umrjecu Ona i ja Crno I belo kakva razlika Srcu se otela Ona I ja Niko I neko idu daleko Kad je ovde ja je necu Ako ode bez nje necu srecu Ref: Bicu iskren jer sam lagao Nisam veran al bih probao Da se rodim nju bih ljubio Radio bih sve ponovo | |
|
| |
AnGeLiCiOuS
Broj poruka : 373 Godina : 34 Datum upisa : 06.12.2007
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Ned Apr 20, 2008 1:33 pm | |
| - AnGeLiCiOuS ::
- ...Jos jedan bez tebe prodje dan
hladan sivi okean kao uklet jedrenjak tonem u mrak
Svaku poru na zidu znam jos jednu ranu zasivam al' ima razloga sve je to od Boga sve je to sudbina
Sto si me mazio kad si me zgazio sto si me ljubio kad si me ubio Ja nikad necu znat' grad ni sat ni kojim stazama sam otisla a zaklela bih se u sve sto imam da te nisam jos preboljela
Svaku poru na zidu znam jos jednu ranu zasivam al' ima razloga sve je to od Boga sve je to sudbina
Sto si me mazio kad si me zgazio sto si me ljubio kad si me ubio...
| |
|
| |
_PlAwuShA_
Broj poruka : 642 Location : lovee Datum upisa : 08.10.2007
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Pet Apr 25, 2008 1:37 am | |
| Ti jos uvijek znas branit me k'o lud kad o meni svasta govore za svaku tesku rijec, ti bit ces prijeki sud da meni nikad lose ne bude
Tu jednu musku suzu ponijet cu na dusi k'o kamen bit cu ja znam sto nocima me gusi samo okreni se i idi nek' niko ne vidi koliko znacis mi
Ref. Jos se porezem na tvoje dodire od stakla nikada se ja iz tvog srca nisam makla
I jos branim te a znam da istina je tanka ja nisam ziva od kad tvoja me je ruka dotakla | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Pet Apr 25, 2008 4:06 pm | |
| - nataSha_Pe_Ge ::
- JoJo ::
-
Opet cu da budem sve sto zelis i da nemam zrno savesti da se smejem kad se ti veselis i da placem kada tuzna si
Ref. Ti dobro znas da sam lud kada te nemam ti dobro znas da sam tu i da se spremam
Da ti oprostim svaki greh !!!!!! i da mesam suze i smeh da te svaki put zavolim kad te zagrlim
Ref.
Da ti oprostim svaki greh i da mesam suze i smeh da se svaki put zaljubim kad te poljubim
Opet cu da budem sve sto nisam samo da bih sa mnom bila ti kad me mrzis, da ti budem prisan da se rodim i kad umro bi
| |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Sub Apr 26, 2008 1:09 am | |
| Marchelo Jedan
Zivim u senci senke, tvoje senke i znam da znas jos uvek sminkam stvarnost tvojom bojom jer drukcije ne umem, ne razumem
Ne zelim pred laznim svetom celim da se lazno veselim to nije osmeh, to je grc ljudi su slepi
Lepi dani, nasmejani za tebe, za mene skice druge duge ulice, srce skitnice zgazeno nehotice znam da znas
Jer u svim snovima ti vrtim sve te prazne reci praznim danima nestajes i prica odavno nije fer lepotica i zver, suvise razno sve je prazno
Prazno je zarazno, neprolazno vracam se njima, zar mislis da se stvarno ponosim time u mojoj glavi posle svega
Sve one nemaju cak ni ime samo te oci posecene vetrom koje sjaje bas kao i moje znam da znas
Al' ne vidis i ne cujes i ne znas koje male stvari se broje i dok porazi se roje
Plasim se da priznam da postojis, rane gnoje i da mi falis fale mi dodiri, fale mi reci
Fali mi osmeh, fali mi lice fale mi lazi, fale sitnice, dosta krivice ptice selice nestaju ja ostajem i svi ti pogledi me plase
Prokleti srecni zagrljeni ljudi sve te uloge su bile nase samo moje i tvoje a gde smo sad gledaj u mene, nema mene
Samo sene uspomene, samo tragovi koliko dobijes, toliko das, ti nisi smela znam da znas, znam da znas, znam da znas
Ref. Jedan zivot, gde prestajem ja gde pocinjes ti jedna ljubav, gde stali smo mi gde sad su drugi
I reci sta je to ponos, sta je to sram ne zelim da znam i kad se svet srusi na starom mestu bicu sam
Sve suze sveta sprala je kisa na kraju nisi ni siguran da si uopste plakao niti da si dno dotakao
A nagao kakav jesam slagao sam sebe da si laz i vratio se svojim starim stazama ali ni svi peroni sveta
Nimalo me nisu promenili i dalje isti blejer iz bloka uvek mastarskog oka nikad izvan svog toka
Mikrofon i dalje rokam na putu do doka luke srece i dan je taj sto me vara plavetnilo neba misli skrece
A onda padne noc, prokleto dugi sati sakatim srcem shvatim sitnice, ponos, inati nece mi dati da pratim trag, a znam
Sve je nista, slomicu kazaljke vreme ce stati, kosmos ce cekati da samo umem da te vratim trazim te, sanjam te pijanim ocima
U nocima, u tudjim licima u stanovnicima nekih drugih svetova gde je nas micem usnama bez glasa
Dok pada zaborava plast cutim jer znam da znas uvek si znala i uvek znas ti, jedina moja koja odavno nisi jedina
Svaka sekunda kao godina al' barem znam na cemu sam i barem znam da nema nas i spreman sam da budem nasmejan
Pred svima iako te kad sam solo i dalje oblikujem od oblaka dima i kroz paucinu vracam dane kad smo ti i ja jos bili tim
Oprosti sto nemam snage da te slazem da ti zelim srecu sa njim a i sta ce ti to od mene sve uspomene sa kaputa stresi
Samo budi to sto jesi, tu gde si sta god da se desi ti budi ok i nikad ne saznaj kako to boli kad nekoga volis, a mrzis
Kad mrzis, a volis i lomis se da izdrzis ostaje nada da ce nekad negde neko hteti da shvati mene moja lutanja, mastanja i sanjanja
I znati da ih prati i ko zna mozda jednom nadjes me tamo gde prestajem ja gde pocinjes ti, gde stali smo mi
Gde sada su drugi ali sresces samo stranca slucajnog prolaznika i pogled leden iako te je taj neznanac nekada voleo vise od sebe | |
|
| |
devil_may_cry
Broj poruka : 1397 Godina : 33 Location : Cetinje Dolina Bogova Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Sub Apr 26, 2008 1:30 am | |
| za usi cu te izmicat natasa. | |
|
| |
`morenititzaa`
| |
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Ned Apr 27, 2008 9:40 pm | |
| vuche,ne volish ovu pjesmu? krepaj onda. tiki hani ti znash... najljepsha na svijet`! | |
|
| |
devil_may_cry
Broj poruka : 1397 Godina : 33 Location : Cetinje Dolina Bogova Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) Pon Apr 28, 2008 1:27 am | |
| krepala ti prije sutra,ne znam ni koja je,nego me nervira sto je dugacka i pola podvuceno! :p | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: pEsmiceeeeee.... :) | |
| |
|
| |
| pEsmiceeeeee.... :) | |
|