Dobro nam dosli na forum kanala #90 :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dobro nam dosli na forum kanala #90 :)

Uzivajte :)

PrijemPortalliGalerijaTražiLatest imagesRegistruj sePristupi
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Zadnje teme
» Sta bi vas usrecilo ovog trenutka?
cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 7:43 am od Bojana

» pjesma koja vas podsjeca na... drag0ga/dragu
cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 7:38 am od Bojana

» Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . .
cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 6:57 am od Bojana

» Milena_fkb
cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 6:53 am od Bojana

» Ex_chupKo
cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSre Maj 26, 2010 6:44 am od Milena

» DOSADAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSre Maj 19, 2010 5:33 pm od Bojana

» Kajanje...?
cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSre Maj 19, 2010 5:30 pm od Bojana

» T0P 5 :)
cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeNed Mar 28, 2010 6:49 am od nataSha_Pe_Ge

» dje cete?
cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeNed Mar 28, 2010 6:45 am od nataSha_Pe_Ge

Ključne reči
Galerija
cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Empty

cihu cihu cihuhu... :)

Ići dole 
+22
BabyJaneeee
AnGeLiCiOuS
icka
issy
mala_plawusha
montenegrino
bokyca
_PlAwuShA_
_mawa_maca_cica_
N_x_O_n_
tiCo
R_A_L_E
`morenititzaa`
JoJo
IvonA
_GaRy_GTI_
XtIna
MotobikeR
ObeliX
^^kAcA^^
don|miSho
nataSha_Pe_Ge
26 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31  Sledeći
AutorPoruka
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski
Broj poruka : 4003
Godina : 33
Datum upisa : 12.10.2007

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeČet Nov 29, 2007 10:11 pm

blistaj kao nikadaaaaaaa... ne daj da vide da si voljela nekog ko je htio sveee.. al` nimalo sebe da ti daaaa... nijedna rijech, nijedan daaaaan, nijedna suza shto bi otkrila da je hladno u srcu... itd !Smile
Nazad na vrh Ići dole
_mawa_maca_cica_

_mawa_maca_cica_

Broj poruka : 1241
Datum upisa : 31.10.2007

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeČet Nov 29, 2007 10:18 pm

nikad vise,ni takve ljubavi ni takve izdaje,posle tebe nista nemoze da traje,i sve se brise,sve je novo,samo tuga ista je...srce svima samo laznu nadu daje...al zauvek ti verno ostaje... Sad
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeČet Nov 29, 2007 10:20 pm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sad(

...kao letnje kiiiiiishe u trenutku srushilo se sveee.. kao letnje kiiiiishe.. iznenada i bez najaveeee....Sad
Nazad na vrh Ići dole
_mawa_maca_cica_

_mawa_maca_cica_

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeČet Nov 29, 2007 10:24 pm

ja za tobom...Sad ... Smile

ja napravicu lom,on odlazi sa njom,neka me po losem pamti,ja napravicu lom kao on u srcu mom...itd. itd.:DDD
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski
Broj poruka : 3748
Godina : 32
Datum upisa : 25.09.2007

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimePet Nov 30, 2007 8:33 pm

_mawa_maca_cica_ ::
ja za tobom...Sad ... Smile

ja napravicu lom,on odlazi sa njom,neka me po losem pamti,ja napravicu lom kao on u srcu mom...itd. itd.:DDD
ahahha ovo je moja pjesma :PP hahahha

ovaaaaaaaaj ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe pali mali ...
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/jovana_jojo_pejovic
nataSha_Pe_Ge

nataSha_Pe_Ge

Ženski
Broj poruka : 3202
Datum upisa : 28.09.2007

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimePet Nov 30, 2007 8:34 pm

druguuuuuuuuu si htteeeeeeeeeooooooo,to nisi smeeeeeeeoooooooooo..... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimePet Nov 30, 2007 8:41 pm

to nataso ;(
trezan shvatih izzzzzzzzzzzzzzzzzz prveeeeeeeeeeee da sve su sem tebe bile KURVE kojih sam se stideoooooooooooooooooooooo a ni ja nisam svatac vec obican SLEPAC shto kraj oba oka nije video da siiiiiiiiiii tiiiiiiiiiii samo siiiiiiiiiii tiiiiiiiiiiiii sunce ljubavi
Nazad na vrh Ići dole
nataSha_Pe_Ge

nataSha_Pe_Ge

Ženski
Broj poruka : 3202
Datum upisa : 28.09.2007

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimePet Nov 30, 2007 8:48 pm

[18:45] <+JoJo> reko si ako dodje dan kad ne bude nam lepo nek ostane nam ovaj san ja verovah ti slepo da mi smo barem neshto neshto vece da pronasli smo zrno srece ali sad znam da biti nece jer IZDAO SI ME
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimePet Nov 30, 2007 8:51 pm

JoJo ::
to nataso ;(
trezan shvatih izzzzzzzzzzzzzzzzzz prveeeeeeeeeeee da sve su sem tebe bile KURVE kojih sam se stideoooooooooooooooooooooo a ni ja nisam svatac vec obican SLEPAC shto kraj oba oka nije video da siiiiiiiiiii tiiiiiiiiiii samo siiiiiiiiiii tiiiiiiiiiiiii sunce ljubavi

ja mislim da je ovo nasha pjesma Very Happy

a za N: sad nije vreme za pitanjaaaaaa ko je pogreshiooooo... sad samo jedan zagrljaaaaaj sve to bi reshioooooo Razz
Nazad na vrh Ići dole
_mawa_maca_cica_

_mawa_maca_cica_

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 2:32 am

Ma digni ruku,digni obadve,ma digni ruke od svega,nemas kartu ni do Pristine...
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 2:34 am

prichaju mi da se sramish kada chujesh za meneeeeee.. a nisam jaaaaaa ni pola tol`ko losh, k`o shto kruzhe glasineeeee... ja imam samo jednu nesrecu - unishtim sve shto dotaknem........ zbog mene ne plachiiii, suza nisam vredan - kasno jeeeeee da se sada menjam....
Nazad na vrh Ići dole
_mawa_maca_cica_

_mawa_maca_cica_

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 2:39 am

tooooooooo

Za sve zene nek se case prazne,samo za jednu nek suze krenu,ta je zena greskom istosena,al' ce ceo zivot,al' ce ceo zivot i oko i dusa da je vreba... Sad
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 2:41 am

Sad Sad Sad Sad

..ma kog me Boga za tebe pitaju... i suze mi na ochi tjerajuuuu... i strashno mrzim Romea i Juliiijuuuuuu... i sve mi stvari smrde sad na prevaruuuu.. oooooo... ooooo... napolju hladne kishe padaju..... Sad
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 2:44 am

ulice su prazne nema nigde nikoga moji svetovi se ruse.....
Nazad na vrh Ići dole
_mawa_maca_cica_

_mawa_maca_cica_

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 2:44 am

nasa ljubav je,snagom sudbine,i snagom vjetrova presla pustinje,od ovoga grada do poslednje luke,tebi dajem sve,pruzam ti ove ruke zauvjek...
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 2:49 am

kuda si posla sa tim tamnim ochimaa.. i chije ime ti na usni pochivaaa?! Kazhi mi ko ti guzhva posteljuuuuuuu i ko ima zlatne kljucheve od tvojih tajnih odajaaa... Daj da te pratim gde god da si krenulaaa... sretan je onaj s` kim si noci delila.. daj da te pratim i da budem sena, da ne budesh usamljena kad po vodi budesh hooooodala... Razz
Nazad na vrh Ići dole
_mawa_maca_cica_

_mawa_maca_cica_

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 2:53 am

ne pomaze voda majko sa Korita Ivanova,ni ljekari ni travari,ne pomaze voda majko sa Korita Ivanova,lijek su mi stara moja medna usta Jovanova... Razz
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 2:58 am

tesko je kad nekog volis a sa njime ne govoris bice i to jednog dana da ce ona doci samaaaa ostavljas me samog da patim svaki daaaaan drugog ljubis ti ne volis me znam!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
`morenititzaa`

`morenititzaa`

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 3:00 am

hajde da ludujemo ove nociiiiiiii... hajde zaljubi se u moje ochiiiiiiiii.. tvoje su usne kao chokoladaaa.. to mi se dopadaaaaaaaaa Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
_mawa_maca_cica_

_mawa_maca_cica_

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 3:03 am

Ni srebro ni zlato mi nemoj nuditi mene tako lako neces kupiti,moj zivot je moje blago,vraticu sve ti milo za drago...
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 3:05 am

gde si bila kad sam bio nikooo kako da ti verujem sada kad sam neko...
Nazad na vrh Ići dole
_mawa_maca_cica_

_mawa_maca_cica_

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 3:06 am

"Idi iz mog zivota ne okreci se,cak ni ime da ti pamtim ne zasluzujes,idi da te moje oci vise ne vide,sta god bilo,ne ponovilo se" Sad
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 3:34 am

nije tebi lako curice...
Nazad na vrh Ići dole
_mawa_maca_cica_

_mawa_maca_cica_

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeSub Dec 01, 2007 3:04 pm

Ti zivis u oblacima mala...
Nazad na vrh Ići dole
JoJo

JoJo

Ženski

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitimeNed Dec 02, 2007 12:48 am

da si moj da si moj dala bi ti zivot svoj Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: cihu cihu cihuhu... :)   cihu cihu cihuhu... :) - Page 12 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

cihu cihu cihuhu... :)
Nazad na vrh 
Strana 12 od 31Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Dobro nam dosli na forum kanala #90 :) :: Zanimacije :: Svaštara-
Skoči na: