| cihu cihu cihuhu... :) | |
|
+22BabyJaneeee AnGeLiCiOuS icka issy mala_plawusha montenegrino bokyca _PlAwuShA_ _mawa_maca_cica_ N_x_O_n_ tiCo R_A_L_E `morenititzaa` JoJo IvonA _GaRy_GTI_ XtIna MotobikeR ObeliX ^^kAcA^^ don|miSho nataSha_Pe_Ge 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Feb 03, 2008 8:32 pm | |
| Kad zavodim ne zavolim kad prevarim ne zazhalim al samo tebi sanjam da se vratim ponovo | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Feb 03, 2008 8:34 pm | |
| Ja dobro znam da nisam bash prva do Boga ali josh sam uvijek za svakoga od njih nedodirljiva
Zhivot mi je ravan mozhda nemam sve shto zhelim ali barem mirno spavam ja sam nedodirljiva
A krivi nek se boje jer sporo, ali ipak dodje sve na svoje i za sto godina
Bez pravde je zhivot zatvor na slobodi naivni se chude svojim mukama
A rijechi se tope ko pjena na vodi loshi drzhe konce u svojim rukama | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Feb 04, 2008 1:02 am | |
| Kazu da si srecan sa njom da si promenio i broj hvalis se da zivis k'o Bog bas lepo
A kad si vec sredio sve nemoj, nemoj da me zoves kad odes od nje prema jednoj bar budi fer bilo bi lepo | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| |
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Feb 04, 2008 2:12 am | |
| ahahahahhahahhahahahhahahaha kako si zla hahahahahhahahahah dobrooooo znaj da te volim ja nisi mi bila sudjena | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Feb 04, 2008 2:16 am | |
| "andjeleeeeeeeeeee,andjeeeeeeeleeeeeeeeeeeee,istina nije da neshto krijem od tebeeeeeeeeee....pogledaj meeeeeee,pogledaj meeeeeeeee,widish li nisam wishe swoooooooooj,widish li da sam samooo twoooooj?andjeleeeeeeeeee...." ahahahhahahah,jowana,nisam zla! | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Čet Feb 07, 2008 3:23 pm | |
| Kako da ne, dacu ti jos malo vremena da odes zauvek kako da ne, znam da ti je stalo
tvoje proslo je Bol, u oku tvom, a ja na lom idem da od muzike krv mi plane ti, spusti se sad, to tvoj je pad a ja idem dalje necu bas da stanem | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Čet Feb 07, 2008 6:20 pm | |
| Tako chudno se dogadja sudbina kroz gusto trnje je ruke nam spojila tako spora i troma je istina kada zavist caruje ljudima
Rijetko koga sam sreo da ne trazhi nekog' s' kime sve zheli podijeliti tko te zheli razdvojiti od mene nahraniti u meni bijes
Samo da znash koliko te volim i koliko to boli samo da znash, znash
Tko to pravi te beskrajne hodnike koji vode u srca svih nas u daljini kad chujesh mi korake budi mi svijetlo i spas
Chija sjena se nadvija nad nama iz chijih ustiju teche ta lazh reci kako da ne budem nemiran kada o tebi ne chujem glas | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Feb 09, 2008 1:59 am | |
| Uvijek laž, samo laž nije teško prepoznat' neko tako ti poznat masku mijenja za tren nisam dobar ni loš sasvim mi je svejedno a molim te jedno, ostavi prozor otvoren da izađe tuga, da ne ostanem njen
| |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Feb 09, 2008 2:23 am | |
| chuvam Te. . . NE DAM NIKOM DA TE DIRA. . !!!! | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Feb 09, 2008 2:36 am | |
| hahahahah ! Hey! Hey! You! You! I don’t like your girlfriend! No way! No way! I think you need a new one
Hey! Hey! You! You! I could be your girlfriend
| |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Feb 09, 2008 2:53 am | |
| Opijen Tvojim likom, sanjam Te, Iako znam da sam izgubio baš sve, Ja svaku bi moju notu Tebi poslao, Samo da znaš da sam Te volio...
A bila si mi sve, Sad tako malo je pravih riječi Koje rekle bi Ti sve Al` ovu noc Ja poklanjam Ti svijet
U Tvojim njedrima je moja utjeha, U svakoj pori Tvojeg tijela Moja je duša usnula, U Tvojim rukama je moja sudbina, Ma samo reci dal` si me ikad stvarno voljela.
A bila si mi sve...
| |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Feb 09, 2008 3:00 am | |
| Ti si otisla, zivot sredila, mene gurnula i poverdila moja jedina, ti bila si ali sada znam visi nisi ti tebe voleo, tebi dao sve ali sada znam vise nemam te ti si otisla zivot sredila mene gurnula, moja jedina.
| |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Feb 09, 2008 3:31 am | |
| ...nisam vidio da gubim te polako,i da je kraj, da nam vise ne ide.. ti si dala sve, i voljela me jako, a nisam znao ni da te nasmijem.. ti si prestala da budes moje platno, na kome mogu da slikam cjeli svijet... moje mane si pretvarala pretvarala u zlato, a lagao sam da mogu bez tebe... TI ODLAZIS, I NMA VISE VREMENA, JER ON JE TUi da je sve sto nisam ja, kad oprostis, sjeti me se ponekad, vise ti nista ne trazim, samo jedno reci mi... reci mi dal bi opet bila ona ista ti , moja i nasmijana, da te vrijeme vrati,i da te opet pogledam onako kako znam, dal bi pozeljela isto sto i nekada, isto sto i jaaaaaaaa... sadaaaaaaaaaaaaa kad te vise nema (
| |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Feb 09, 2008 3:38 am | |
| | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Feb 09, 2008 4:49 am | |
| Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Koga sada lazhesh svojim mednim usnama? Kome sada kazhesh da je bolji nego Ja? Koga sada lazhesh dok u ochi gledash Ga? Kao shto si Mene lagala... | |
|
| |
devil_may_cry
Broj poruka : 1397 Godina : 33 Location : Cetinje Dolina Bogova Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Feb 09, 2008 4:58 am | |
| | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Feb 09, 2008 5:00 am | |
| Zauvijek tvoj, potpisujem na svaku ludost pristajem zatvori me i baci kljuc da vise nitko ne moze uc'
Osudjen na godina sto ljubavi tvoje je premalo bicu tvoj stit od celika od mene sve nek se odbija
Daj mi da potpisem za ljubav kriv sam najvise
Ref. Vezi me za sebe usnama vezi na milijun godina vezi me i tako nemam gdje u tvom srcu ja sam zarobljen
Vezi me za sebe rukama vezi na milijun godina nek sam cijelom svijetu zabranjen jer sam ti u srcu zarobljen
Zatvori me i baci kljuc da vise nitko ne moze uc'
Osudjen na godina sto ljubavi tvoje je premalo daj mi da potpisem za ljubav kriv sam najvise
Vezi me za sebe usnama vezi na milijun godina vezi me i tako nemam gdje u tvom srcu ja sam zarobljen
Zauvijek tvoj, potpisujem na svaku ludost pristajem
Ref. | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
Broj poruka : 1241 Datum upisa : 31.10.2007
| |
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Feb 13, 2008 5:54 pm | |
| Ko Mi Tebe chuva, ako si znala da kazhesh Mi kako Bog ne vidi i da ljubav ne postoji?! Zatvorish li ochi kad se svjetlo ugasi, kad Te mrak kad Te mrak umori? Spavash li? Ili ko Ja nocima, SLIJEPAC SA DUSHOM OD KAMENA?! Ljubav to je znam kad pomislim na Nas.. i sjetim se na tren ko kamen Moj je grijeh... nosim Ga sa sobom a JOSH VOLIM TE! | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Feb 20, 2008 6:02 pm | |
| Ti imas svu snagu svijeta na usnama vrelinu ljeta srce je moje vrh ledenog brijega tu je puno, duso, padalo snijega
Ko malo vode na dlanu cuvam te i svaku tvoju manu moja je ljubav brod sto ne tone poljupci moji za tebe zvone
Ref. Ne, ovako ne mogu dalje oh Boze moj, sto mi je saljes sto cu sa njom ma nije mi ljubav pala s Marsa moj je zivot pusta farsa ja mu ne dam da upozna bol
| |
|
| |
`morenititzaa`
| |
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Feb 20, 2008 8:57 pm | |
| | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
Broj poruka : 1241 Datum upisa : 31.10.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Feb 20, 2008 10:58 pm | |
| Izgledas mi kao lutkica iz trsta opeglana nocu, opeglana danju cipelice, bluzice, kompletici, sesiri bas je glupo biti zaljubljen u damu | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Feb 20, 2008 11:01 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) | |
| |
|
| |
| cihu cihu cihuhu... :) | |
|