| cihu cihu cihuhu... :) | |
|
+22BabyJaneeee AnGeLiCiOuS icka issy mala_plawusha montenegrino bokyca _PlAwuShA_ _mawa_maca_cica_ N_x_O_n_ tiCo R_A_L_E `morenititzaa` JoJo IvonA _GaRy_GTI_ XtIna MotobikeR ObeliX ^^kAcA^^ don|miSho nataSha_Pe_Ge 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Jan 20, 2008 5:27 am | |
| ona ima ochi koje znaju moje tajne sweeeee, moje tuge i swe moje nemire, ona ima ruke i u njima swemir chitawi u tom zagrljaju mogu umrijetiiiii....
bozhe,meni tako malo treba ispod owog swetog neba topla postelja i njena oka dwaa.... shalji andjele chuware swoje, jer je dusha dushe mojee, brani je od zlaaaa, bozhe kad ne mogu jaaaa. ooooo kad ne mogu jaaaaaa, bozhe brani je od zlaaaaaa.....
| |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Jan 20, 2008 5:47 am | |
| Sve si svoje suze trosila na mene I sve svoje pesme prodala za jednu noc Najbolje od sebe meni dala si...
Sve si godine potrosila na mene I sve neznosti si prodala za jednu noc A trazila si tako malo,samo ljubav da ti dam...
Tebi treba ljubav,a ne covek kao ja Tebi treba ljubav,neko sebe da ti da Ne trebam ti veruj,ja to ne znam pruziti... | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Jan 20, 2008 5:51 am | |
| to jowanaaaaaaa!!!!!!!!!
..On je bio poseban umeo je da pleni da budi nemir u meni PORED NJEGA SIGURNA O BOZE KAKO SAM BILA tu ispod njegovog krila verovala sam mu slepo lako bilo je lagao je dobro, najbolje...
Idu dani, prodje godina zaplakati necu zbog njega nijednom al' jos uvek kada vidim ga JOS MI NIJE RAVNO I NIJE SVEJEDNO... Imao je oci pitome sto teraju po svome bio je dobar u tome I MALO VISE GODINA TEK TOLIKO DA UME UVEK DA ME RAZUME verovala sam mu slepo lako bilo je lagao je dobro, najbolje... | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| |
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Jan 20, 2008 6:10 am | |
| Bio sam korak od dna a ti si ruku pruzhila... Bio sam na kishi sam, ti wrata si otworila... Bila si nekako swa, za mene nestwarnaaaaaaaa..... Bila si zhena shto zna da ljubaw da...
Beeeeeez tebeeeeee nestace sunca, druge cu prositi zaaaaaaa malo ljubawiiiii... Beeeez tebeeeee,jeeeeeeedina moja, za kog cu zhiwjeti?! za koga umrijeeeeti!?
Bilo je noci bez sna a ti bi me uspawalaaaa.... Moj swaki znala si grijeh, a opet bi me ljubila.... Bioooooo sam ponekad grub, ti swe mi prashtala.... Bilaaaaa si zhena shto zna da osjeca.... | |
|
| |
JoJo
| |
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Jan 20, 2008 6:19 am | |
| sve podseca na nas,sad vidim tudja lica,a cujem tvoj glas mozda je bolje bez mene,to mi je izgovor najbolji tako prodje mi vreme,al' ne prodjes i ti,mozda je bolje bez mene, kazem,dok neka te druga pokriva,nek' ti bude ono sto nisam ja, mozda je bolje bez mene.....
| |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Jan 20, 2008 6:24 am | |
| Ponovo ti govorim da volim te, Po ko zna koji put ja ti priznajem, Da svaki ovaj tren sa tobom radost je, I hvala bogu sto mogu biti kraj tebe. Nije me sram jel to osjecam, i da si zadnji ja to dobro znam, Nakon svih ovih godina,trazenja, nadanja. Za tvoje snene oci ja dala bih sve, Za svaki dodir tvoj ja se predajem, Za svaku rijec sa tvojih usana, Zivjecu mulijun godina, Za tvoje snene oci bisere, Stavljam svoje srce u dlanove, I ovaj zivot tebi darujem neka bude zauvjek. | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Jan 20, 2008 9:33 pm | |
| Nikada vishee ni takve ljubavi ni takve izdajee... srce svima samo laznu nadu dajee.. a zauvek tebi verno ostajee..... | |
|
| |
JoJo
| |
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 21, 2008 3:21 am | |
| Samo da dobro si ti za mene ne brini Samo da dobro si Nek te drugi zasluzi samo da dobro si a dal cju ja preziveti Dok gledam svoju ljubav svoju jedinu Kako prsten wracja mi... | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 21, 2008 3:26 am | |
| ne pitaj me druze moj ne pitaj o zeni toj nemoj drugu srce slomiti kada znas da da se ona meni nikad nece vratiti! kada znas da da se ona meni nikad nece vratiti! BELE RUZE BELE RUZE BELE RUZE O5 CVETAJU A U MOME SRCU DRUZE CRNE KISE O5 PADAJU!hhhh ova pjesma me podsjeca na osobe koje su mi masu drage hhhh i kao ja to pjevam njima O_o o boze | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 21, 2008 4:15 am | |
| You're a song written by the hands of God Don't get me wrong 'cuz this might sound to you a bit odd But you own the place where all my thoughts go hiding And right under your clothes is where I find them. Underneath your clothes there's an endless story There's the man I chose, there's my territory And all the things I deserve for being such a good girl, honey. Because of you I forgot the smart ways to lie Because of you I'm running out of reasons to cry When the friends are gone, when the party's over we will still belong to each other. Underneath your clothes there's an endless story There's the man I chose, there's my territory And all the things I deserve for being such a good girl, honey. Underneath your clothes there's an endless story There's the man I chose, there's my territory And all the things I deserve for being such a good girl, for being such a hey, hey, hey. I love you more than all that's on the planet, movin' talkin' walkin' breathing, yeah. You know it's true, oh babe it's so funny You almost don't believe it as every voice is hanging from the silence Lamps are hanging from the ceiling, yeah Like a lady tied to her manners I'm tied up to this feeling. Underneath your clothes there's an endless story There's the man I chose, there's my territory And all the things I deserve for being such a good girl honey. Underneath your clothes, there's the man I chose There's my territory and all the things I deserve for being such a good girl honey... | |
|
| |
`morenititzaa`
| |
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 21, 2008 8:18 am | |
| da li si dobro spavao one nociiiiiii kraaaaaj zene teeeeeeee kad sam te zvala svaki sat da ti kazem volim teeeee | |
|
| |
icka
Broj poruka : 334 Godina : 33 Location : in my dreams (with you) Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 21, 2008 8:21 am | |
| Ne, ne, nedaj da te rade, biraj najbolje komade, poljubi ih, pa ih baci igraj se sa svima, što su tebi sad ti radi njima. Ne, ne, nedaj da te rade, za ljubav uvek ima nade, nemoj da te bije maler za malerom, vrati mala, vrati istom merom.
:*********************************** | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 21, 2008 8:25 am | |
| - icka ::
- Ne, ne, nedaj da te rade,
biraj najbolje komade, poljubi ih, pa ih baci igraj se sa svima, što su tebi sad ti radi njima. Ne, ne, nedaj da te rade, za ljubav uvek ima nade, nemoj da te bije maler za malerom, vrati mala, vrati istom merom.
:*********************************** ************************** **************************** ***************************** ***************************** ***************************** ***************************** ***************************** ***************************** ******************************** **************************************; ma bitch!
Poslednji izmenio dana Pon Jan 21, 2008 8:27 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 21, 2008 8:26 am | |
| ot. ko ti to grize obraze ciji to trag na vratu kriješ kom ti to ruke odlaze varaš me mila ma kako smiješ kom si se to obecala od mene krala njemu dala mila za kolko si me prodala | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 21, 2008 6:36 pm | |
| Because of you I never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side so I don't get hurt Because of you I find it hard to trust not only me, but everyone around me Because of you I am afraid | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 21, 2008 10:24 pm | |
| "kad si mi u zhiwot ushla, mislio sam ja-proci cesh me poput wina za dan ili dwaaaaa, ali si na moje srce mrezhu bacilaaaaaa, swe mi snowe u nju zaplelaaaaaaaa.... nisi,nisi,nisi tiiiiiiiii,kao shto su druge sweeeeee, u mom srcu zauwjek pustila si korijeneeeeee.... uzalud se opijam i od twoga srca otimam, cio zhiwot chekam te sad jaaaaa.... dok te nisam sreo swe je bilo siwilo, i uz sebe srce nikog nije priwiloooo.... al' kad si u moje ochi ti uplowilaaaaa, ljubaw me je promijenilaaaaaaa...." | |
|
| |
AnGeLiCiOuS
Broj poruka : 373 Godina : 34 Datum upisa : 06.12.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Jan 23, 2008 1:36 am | |
| khhmmmm... ...nemam snage za kraj , zato molim te sama idi ,
ja sam takav i to se vidi , da ti srce kidam sloj po sloj , nemam snage za kraj ja to ne umem da izvedem, kada ne volim nisam leden ,a i tebi je jaasno nikada ja nisam bio tvoj .... | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Jan 23, 2008 1:51 am | |
| Sad te se samo rijetko sjetim.. prolaze dani, vrijeme leti.. kako se porushe sni, a isto smo sanjali... | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Jan 23, 2008 3:20 am | |
| toliko toga znamo ti i ja med u nocima s`tobom nikad ne razgovaram pricamo ocima! necu ti kriti sve znas PREVISE ZELIM TE JA SVE SI MI TI RECI DA SI MOJA RECI MI SAMO DA CUJEM I AKO VEC ZNAM TI SAMO TI RECI DA SI MOJA RECI MI I BICU ZAUVJEK STOBOM IL SAM ! | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Jan 23, 2008 3:22 am | |
| ...prolaze mi sati, dani, godine, ja opet trazim put da sebi vratim te, i sve bih podnio, jer sam te volio, i sada znam sta sam ucinio sada znam da za tebe malo sam se borio... i sve bih podnio jer sam te volio i sada znam sta sam izgubio, sada znam da nisam te prebolio.... | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Jan 23, 2008 3:32 am | |
| - nataSha_Pe_Ge ::
- ...prolaze mi sati, dani, godine,
ja opet trazim put da sebi vratim te, i sve bih podnio, jer sam te volio, i sada znam sta sam ucinio sada znam da za tebe malo sam se borio... i sve bih podnio jer sam te volio i sada znam sta sam izgubio, sada znam da nisam te prebolio.... Ti si moja ljubavna pesma, Moja prva misao, Kad me jutro probudi, Ti si potreba I smisao
Ti si tim za koji oduvek, Iz sve snage navijam, Mnoge žene lude za tobom, A ti meni pripadaš
Da te volim malo je reći, Ti si moj par pod zvezdama, I ja ništa ne bih znala o sreći, Da te još nisam pronašla
Ti si moja životna ljubav, Neko ko me zagreva, Kad je hladno I svuda je tama, Ti si svetlost jedina
I mada znam da ponekad sumnjaš, Iz nekih starih razloga, Ti si poslednji na ovom svetu, Koga bih ikad izdala | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) | |
| |
|
| |
| cihu cihu cihuhu... :) | |
|