| cihu cihu cihuhu... :) | |
|
+22BabyJaneeee AnGeLiCiOuS icka issy mala_plawusha montenegrino bokyca _PlAwuShA_ _mawa_maca_cica_ N_x_O_n_ tiCo R_A_L_E `morenititzaa` JoJo IvonA _GaRy_GTI_ XtIna MotobikeR ObeliX ^^kAcA^^ don|miSho nataSha_Pe_Ge 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| |
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Jan 23, 2008 3:38 am | |
| | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Jan 23, 2008 3:40 am | |
| | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| |
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Jan 23, 2008 3:44 am | |
| Ona I ja, vatra I voda kazu ne ide sve dok nas ne vide. Ona I ja, Niko I neko idu daleko Kad je ovdje ja je necu Ako ode umrjecu Ona i ja Crno I belo kakva razlika Srcu se otela Ona I ja Niko I neko idu daleko Kad je ovde ja je necu Ako ode bez nje necu srecu | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Čet Jan 24, 2008 12:06 am | |
| Pricaju mi da se sramis kada cujes za mene al' nisam ja ni pola tol'ko los ko sto kruze glasine
Ja imam samo jednu nesrecu unistim sve sto dotaknem al' svu svoju ljubav cuvam samo za tebe
Zbog mene ne placi suza nisam vrijedan kasno je da se sada mijenjam | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Čet Jan 24, 2008 1:19 am | |
| Kako volim tu pjesmu ;( Evo tachku stavljaaaaaaaam evo sad ti javljaaaaaam ili hrabro pridji mii il' sa srca sidji miiiiiiiii ;( | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Čet Jan 24, 2008 1:26 am | |
| [23:21] * @nataShaaaaaaaaaa Aca Lukas - Voljena.mp3 [23:21] * @nataShaaaaaaaaaa Aca Lukas - Voljena.mp3 [23:21] * @nataShaaaaaaaaaa Aca Lukas - Voljena.mp3 [23:21] * @nataShaaaaaaaaaa Aca Lukas - Voljena.mp3 [23:21] * @nataShaaaaaaaaaa Aca Lukas - Voljena.mp3 [23:21] * @nataShaaaaaaaaaa Aca Lukas - Voljena.mp3
Vise nista ne vidim i nista ne cujem svojim ocima vise ne verujem od kad znam da sam sam od kad otisla si od kad mojih snova vrata zatvori
Ja ti nisam znao rec i mog’o priznati za mene malo znace reci a puno dodiri sve sam pokusao dat’ a nista dobio osim tebe nisam nikog voleo
Voljena evo padam tu na kolena preziveo bih i bez ponosa al’ bez tebe necu nikada
Jos ne mogu naci put koji vodi odavde jos me prate tvoje slike, tvoje reci utehe sve ce jednom biti juce, sve ce vreme brisati a ja bez tebe gusim se ja ne mogu disati
Svaki dan bez kraja, svaka noc preduga svaka rec suvisna, svaki ponor bez dna svaka laz istina, svaka bol nagrada svaka ljubav je sretna samo moja nikada
Ulice su prazne nemam nigde nikoga moji svetovi se ruse kao stakla izloga a ja skrivam poglede i stavljam ruke u dzepove o Boze moj, ponovo sam sam ponovo sam sam
Vise nista ne vidim i nista ne cujem od kad otisla si
Svaki dan bez kraja, svaka noc preduga svaka rec suvisna, svaki ponor bez dna svaka laz istina, svaka bol nagrada svaka ljubav je sretna moja nece nikada | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Čet Jan 24, 2008 1:41 am | |
| citav svjeeeeeet mjenja se zasto ne bi mogli ti i ja misliti drugaciji zivjeli bi bez kajanja citav svijet ljubi se ma zagrli me toplim usnama ljubiti nije grijeh ljubimo se do svitanja dooooo svitanjaaaaaaa BEZ KAJANJA! | |
|
| |
ObeliX
Broj poruka : 469 Location : 3eTa - Cp6uja Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Čet Jan 24, 2008 9:59 pm | |
| Nikad,zalila nije onu pahuju prvu kad topao dlan dodirne oooooooo nikad gledala nije u oci ranjenu srnu u snjegu dok tiho umire Nocas je, zarila kandze zarila kandze Andjela u srce jadnoo zarila kandze zarila kandze Andjela mrtvo hladno... Nikad,slusala nije tuznu pjesmu do bola i njezan stih kad se omakne njeena ljubav se skuplja kao mrve sa stola druge boli kad dotakne... Nocas je, zarila kandze zarila kandze Andjela u srce jadnoo zarila kandze zarila kandze Andjela mrtvo hladno... eto mora` sam i ja jednom | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Jan 25, 2008 12:47 am | |
| ciki a Fto meni pevas Andjela ot. Zeleo sam sinoc da te vidim nisam mog'o svoju ceznju skriti mislio sam da ces biti sama hteo sam ti cvece pokloniti
Ref. Uvenuce narcis beli sto sam tebi hteo dati na stolu kraj slike tvoje suzom cu ga zalivati
Sreo sam te zagrljenu s drugim nisam znao da te s nekim delim al' od bola iz drhtave ruke na sred puta pade narcis beli
Ref.
Gledao sam dok si odlazila i kleo te da ne budes srecna a rukama sto skrivaju ceznju ja podigoh onaj buket cveca
Ref.kad god je cujem obija se $etim | |
|
| |
BabyJaneeee
Broj poruka : 324 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Jan 25, 2008 1:50 am | |
| Kao car, Bozji dar, sa izvora bistra voda, ona je boginja, andeo što zemljom hoda.
Ref: Jovana, ljubav moja, Jovana, radost moja. Jovana, ljubav moja, Jovana, radost moja.
Ona je zvezdica što u noci meni sije, ona je boginja, moja pesma najmilija.
Ona je kao san, kao basta puna cveca, ona je boginja, moja tuga, moja sreća.hhhh.. :******** | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Jan 25, 2008 2:12 am | |
| *************************: Fotografi modni drze vanredne sednice u zelji da te stave na sve naslovne stranice Uzdah siri se leti kada hodas pored stanice pogledi sevaju ko sa kremena varnice Svi zaborave na dogovore natrpane satnice zbog bronzanog tena tvog tela mlade ratnice Zbog andjeoskog lica zbog dve zvezde danice zbog kose boje klasja sa panonske oranice | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Jan 25, 2008 2:23 am | |
| Blistaj kao nikada ne daj da vide da si voljela nekog ko je htio sve ali nimalo sebe da ti da
Nijedna rijech, nijedan znak nijedna suza shto bi otkrila da je hladno u srcu i josh uvijek boli shto nije tu
Ne misli zlo, ne zhelish to na svijetu ne postoji samo on a novi je dan
Nasmijeshi se sad jer vrijeme nestaje kad ljubav ode, a posjeti te tuga nasmijeshi se sad da cijeli vidi te grad jer budi hrabra ko nijedna druga :**************************************** | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Jan 25, 2008 2:27 am | |
| **************************************:
Pusti da spava grad Ne pitaj gdje ni kad Toliko dugujes mi ti Lazi ne postoje Jer oci sve govore Ne trazi da oprastam jer slomila me nevjera Nocas mi uzmi sve Ali ne diraj sjecanje Jednom si bio zivot moj | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Jan 25, 2008 2:31 am | |
| Ti si najbolja od svih sve druge stanu u stih! tebi ni pjesma nije dovoljna eh shto te ludo ludo volim ja... | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Jan 25, 2008 2:35 am | |
| Govore ljudi sta im je volja ako to jos ne znas nisi ni ti bolja sve ce ti reci samo da sude da naude meni,da me ne volis vise a ja sanjam snove lude i dacu sve da tako bude
Andjele,andjele istina nije da nesto krijem od tebe pogledaj me,pogledaj me vidis li nisam vise svoj vidis li da sam samo tvoj andjele,andjele | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Jan 25, 2008 4:11 am | |
| Ne vjerujem ja u kipove i takve ko ti tipove.. kad ti jednom srce slome ne vjerujesh nikome.. | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Jan 25, 2008 4:15 am | |
| - `morenititzaa` ::
- Ne vjerujem ja u kipove
i takve ko ti tipove.. kad ti jednom srce slome ne vjerujesh nikome.. upravo tu pjesmu slusam Podsjeti me sto to bjese ljubav I bar na tren biti zaljubljen Sto to bjese, sto to bjese ljubav I bar na tren biti zaljubljen | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Jan 25, 2008 4:25 am | |
| Ja bih umro za to da te jos jednom zagrlim... da ti pomilujem kosu i sve zaboravim.. i da dogodi se chudo i sve ti oprostim. da sve bude kao nekad., i da te josh jednom zavolim.. | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Jan 25, 2008 4:28 am | |
| Stajala je usred baste k'o najljepsi cvijet. Kao da je dio maste i muzike te. Slusala je pjesmu moju posljednju sto pjevam njoj. Sad joj kazem zbogom draga a bila je zivot moj. Prosla je kroz moje snove i bila je tren. Cijelim tijelom bila moja ja bio sam njen. Nosila je nasu ljubav nasu srecu prvi cvijet. Bacila je sve niz rijeku i posla u drugi svijet. Al' nocas ako slusa nek' cuje bog. Ovu pjesmu koju pjevam njoj, samo njoj. Zauvijek, neka nosi na srcu znak. Zivot je jedan ona bacila. | |
|
| |
ObeliX
Broj poruka : 469 Location : 3eTa - Cp6uja Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Jan 25, 2008 6:05 am | |
| | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| |
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Jan 26, 2008 3:42 am | |
| vise nista ne vidim i nista ne cujem svojim ocima vise ne verujem od kad znam da sam sam od kad otisla si od kad mojih snova vrata zatvori | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Jan 26, 2008 7:40 pm | |
| I sklapam ochi jasno vidim kao da si tu tudjim imenom me zovesh pruzhash ruku I polako dan se dani jutro sprema tudjim imenom me zovesh mene nema Sve ti dajem ali nikad necu bol njega ljubomorno chuvam sanjam i lutam nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta....i tako to i tome slichno. :******* | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) | |
| |
|
| |
| cihu cihu cihuhu... :) | |
|