| Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
|
+33MissClaire bobanaaa IvonA_loveee devil_may_cry BabyJaneeee Lady_Yo issy _GaRy_GTI_ icka AnGeLiCiOuS `gRim` bokyca mala_plawusha don|miSho _mawa_maca_cica_ N_x_O_n_ NikolaPGcity tiCo montenegrino VaLeNtInA L1nk1n_ `morenititzaa` johnny cipelica QQmenemajko Milena_fkb _PlAwuShA_ nataSha_Pe_Ge marchelo_pg ObeliX MotobikeR R_A_L_E JoJo XtIna 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
N_x_O_n_
Broj poruka : 1152 Godina : 35 Location : TK Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Nov 24, 2007 1:28 am | |
| ringe ringe raja doso' chika paja pa pojeo jaje,jedno jaje muc,a mi debili cuc -_- | |
|
| |
N_x_O_n_
Broj poruka : 1152 Godina : 35 Location : TK Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Nov 24, 2007 1:34 am | |
|
This is the morning after the night before I'm laying on my bed and I want more And if you're asking me to stay with you If you want me here I'll stay with you Won't you have me have my way with you Won't you ask me to lay with you By the way I wish you would, just ask me...
By the way I wish you would, I wish you would Come and play, I wish you could, I wish you could By the way I wish you would, I wish you would Be with me
It's you I want...
| |
|
| |
_mawa_maca_cica_
Broj poruka : 1241 Datum upisa : 31.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Nov 24, 2007 2:45 pm | |
| "dodjes samo kada tesko ti je,odavno ti nista sveto nije,suzu bi mi iz oka ukrala,podjes samo kazem idi,da me ne volis i slep to vidi,ti me nikad i nisi volela..." | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| |
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Nov 24, 2007 8:43 pm | |
| poraslo je gozdje ime mu je Djordje,kako reci nije nista,on se bas zaljubiska...-_- | |
|
| |
mala_plawusha
Broj poruka : 350 Godina : 32 Location : under the tree Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Nov 24, 2007 8:59 pm | |
| Volim osmeh tvoj bas dobro ti stoji, jos ti bolje stoje poljubci moji, ma kriv je meni swako kom smijes se ti moja ljubaviiiiiii!!!!!! | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Nov 24, 2007 10:07 pm | |
| BAD COPY-"SISE"
Refren:(Sky Vikler) Imas mnogo lepe oci moja bices ove noci mnogo volo bi da pipnem tvoje zdrave lepe sise
(Timbe) Idem da stignem usput desi gde znas kuda ides ne idem nigde obuko sam ribok da bicarke me vide uz malo srece neke cu da zavatam za sise da bi mogo da smotam uzicko sam rizle kao pravi reper sve to urimujem s dizne posle svega toga ritam tesko mogu da stignem nekad sam baco free al sam naucio da pisem ne menjam picke menjam flase pivske kad izmenjam ove prve sve do jaja lice na Xeniju Pajcin,na neku iz te price neke su me odjebale Dzutim glasno hrce lajemo na sav glas kad prodju neke kucke bio sam na splavu rnb i tu ste nisam tamo vido sve te repere mrke sto pricaju o klubu a ne izlaze iz kuce video sam picke kako mrdaju dupe ortake sto se trkaju da potrose ske zavato sam jednu ima sisu za dve sake ljubazno mi cigaretu trazila iz pakle u zivotu svome nisam vido sise takve kad se okretala nezno sise su me takle uzeo sam obe kao lopte za basket al pocela je vristi pa sam ispao ljakse
Refren:(Sky Vikler) Imas mnogo lepe oci moja bices ove noci mnogo volo bi da pipnem tvoje zdrave lepe sise
(Ajs Nigrutin) Svi odavno znaju sve Cecine pesme vidim ribu jednu sto oce da se kresne pito sam je odma:Da li bi ti? ona kaze ne bi jer nisam njen tip reko imam Stoju najnoviji hit promenila je mislenje kad je videla Twins pao sam na dupe kroz majcu vidim sis bradavica velika kao kompakt disk jao jebote kad je majcu digla nasred sise bese bradaja kao ringlac odjednom kao otisla u WC da se sminka zapalio sam kuci kroz Marsala Tita iskljucio telefon u podrumu se skrivam nocu me progoni dok spavam njena sisa ne kisne joj picka kada pada kisa od nje mi stizu redovno da me voli pisma
(Sky Vikler) Radila je u podrumu gde prodavalo se pice soba njena je zato meni uvek mirisala na sirce sve sto su drugari hteli to je:da je vataju za sise i ko sto Edgar Alan Po rece:Sise,samo to i nista vise ni koncentrati podruma nije htela dati picke samo njemu samo to samo to i nista vise na kvarno jednom sam izveo jedan potez smislen dok mi je dodavala flase ramenom sam joj oceso sise zvala me je kad sam bio gladan da mi skuva virsle a onda me je isterala na ulicu da ko budala kisnem jedno vreme o njoj uopste nisam moro da brinem zato sto je sama volela da izlazi u bejsment tu se tad provodila i trosila devize jela kuci bajat leba radnicki parizer furala se riba mnogi danas o njoj misle to je zato sto je pored picke imala i cik pogodi sta?sta? sise!sise za medalju sise za ____ na gajbi u njene sise bulje svi ti gosti na slavi kaze da su rasle od svih pojedenih baklava pokazuje i fegetima kad su kuci sami pored tih oblina mene ne sekira sistem nego sta samo istem grizem sise vatam iste nego kako daj mi ligde da ih pipnem samo sad odmah tu jer cu prsnem sisu tvoje vrste zelim svu
Refren:(Sky Vikler) Imas mnogo lepe oci moja bices ove noci mnogo volo bi da pipnem tvoje zdrave lepe sise | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| |
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 25, 2007 1:03 am | |
| "mornar sam POPAJ ja,pu,pu,zena mi je OLIVA,pu,pu,sin mi je KICA,auto fica,mornar sam POPAJ ja,pu,puuu!!!" | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 25, 2007 1:13 am | |
| Emina JAhovic- tvoja greska | |
|
| |
R_A_L_E
Broj poruka : 214 Datum upisa : 26.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 25, 2007 1:34 am | |
| dado polumenta--kafa espreso | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 25, 2007 1:44 am | |
| oko nisa kisa,a u nisu suvo...da si znao ti bi mene za sebe sacuvooo... | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 25, 2007 1:50 am | |
| | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 25, 2007 2:13 am | |
| | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 25, 2007 2:16 am | |
| | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 25, 2007 2:18 am | |
| nek te ljubi ljubanica,nek te sluzi sluskinja,a zivi zivot sam sa sobom,ovo je poslednje zbogom... | |
|
| |
mala_plawusha
Broj poruka : 350 Godina : 32 Location : under the tree Datum upisa : 03.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Nov 28, 2007 12:26 am | |
| Dal' ona zna ko sam ti ja sta sam ti znacila, da sam ti dan vedrila o oblacila, dal' ona zna ... lalala.... =/ .... i da sam ja ona koja ostavljaaaaa!!!!!! | |
|
| |
tiCo
Broj poruka : 719 Godina : 34 Location : nedje oko kola :D Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Nov 28, 2007 6:08 pm | |
| kooooooooooome saaaaaaaaaaaaaaaad usneeeeeee ljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubiiiiis do zoreeeeeeeeeeeee mozda tooooooooo nebo znaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Čet Nov 29, 2007 12:25 am | |
| | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Čet Nov 29, 2007 11:04 pm | |
| neke ptice nikad ne odlete,ceo zivot cekaju na tooo...i ja tako cekam tvoju ljubav,cekam al' mi nije sudjeno...(valjda tako ide...) | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Čet Nov 29, 2007 11:19 pm | |
| ti samo budiiiiiii dovoljno daleeeeeko.. za mene postoji drugi neeeeeko... chiji ce rechi manje da boooolee... chije ce ruuuuuke lepshe da vooooooleeeee.... | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pet Nov 30, 2007 12:04 am | |
| | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Dec 01, 2007 2:47 am | |
| "Ja za ljubav necu moliti,vise se necu za tebe boriti,jer ti me nisi znao razumjeti,i ne bi mogao zbog mene umrjeti..." | |
|
| |
QQmenemajko
Broj poruka : 571 Godina : 34 Location : bu2/pg - super sayin goku 4 Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Dec 04, 2007 10:35 am | |
| "Umoran... umaran sam prijatelju, umoran... i od pjesma i od vina umoran... tntn" | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Dec 04, 2007 2:31 pm | |
| "kafana je moja sudbina ona me je k sebi uzela,kafana je moja istina zeno jedina" | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
| |
|
| |
| Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
|