| Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
|
+33MissClaire bobanaaa IvonA_loveee devil_may_cry BabyJaneeee Lady_Yo issy _GaRy_GTI_ icka AnGeLiCiOuS `gRim` bokyca mala_plawusha don|miSho _mawa_maca_cica_ N_x_O_n_ NikolaPGcity tiCo montenegrino VaLeNtInA L1nk1n_ `morenititzaa` johnny cipelica QQmenemajko Milena_fkb _PlAwuShA_ nataSha_Pe_Ge marchelo_pg ObeliX MotobikeR R_A_L_E JoJo XtIna 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Čet Nov 01, 2007 11:25 pm | |
| ...legla bi ti moooooooooja chisto bjela bojaaaaaaaaaa daaaaaaaaa... dok pogled moj te skidaaaaaaaaaaaa... | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Nov 05, 2007 5:57 pm | |
| Moja je ishrana pomalo preterana Moja je kosulja sasvim izguzvana Moje se nogavice krecu ka zvonima Mene ne zanima kako izgledam. Debela devojka, ja sam debela devojka. Moje je vreme sasvim ispunjeno Moje su oci staklene i crvene Moje su misli ponekad zbrkane Mene ne zanima kako izgledam. Mene spavanje strasno iscrpljuje Mene spavanje strasno inspirise Molim te oprosti mi, hej, oprosti mi Ipak me zanima kako izgledam. Debela devojka, ja sam debela devojka Debela devojka, ja sam debela devojka | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Nov 05, 2007 6:00 pm | |
| | |
|
| |
NikolaPGcity
Broj poruka : 22 Datum upisa : 05.11.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Nov 05, 2007 6:07 pm | |
| sreca sto dobro NEvidimo | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Nov 05, 2007 7:52 pm | |
| | |
|
| |
N_x_O_n_
Broj poruka : 1152 Godina : 35 Location : TK Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Nov 06, 2007 1:49 am | |
| | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Nov 06, 2007 8:59 pm | |
| znash da u dobru i zlu,ja ne dam te....moj si zauwek... twoje rechi wrede wisheeeeee, kada kazhesh samo dwe, kao sunce posle kishe.... i tako dalje,zaborawila sam tekst | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Nov 07, 2007 12:01 am | |
| Iza lazi si se ti od mene krio a u srcu svom si drugi covek bio zato te moje ruke nece za sva vremena sa tobom trenutaka srece, nema pa nema... Drugu si hteo, to nisi smeo na vecnu ljubav si se njoj, ko meni kleo, drugu si hteo, to nisi smeo a sada vraca ti se sve, deo po deo... Dika u tvojoj blizini nikad vise, kad nestale su tvoje cini lakse se dise, sada dobro znam ko si, jer nisam tvoja pogledaj istini u oci, zadnja je moja... Drugu si hteo, to nisi smeo na vecnu ljubav si se njoj, ko meni kleo drugu si hteo, to nisi smeo a sada vraca ti se sve, deo po deo.. dja mi se masa pesma | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Nov 07, 2007 12:03 am | |
| poludecuuuuuuuu.. poooooooludecuuu.. nek` me ostave sad na miru sviiii... poludecuuu.. poooooludecu... uchinicu sveee, da ne odesh s njOm... | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pet Nov 09, 2007 11:01 pm | |
| - nataSha_Pe_Ge ::
- znash da u dobru i zlu,ja ne dam te....moj si zauwek...
twoje rechi wrede wisheeeeee, kada kazhesh samo dwe, kao sunce posle kishe.... i tako dalje,zaborawila sam tekst hahhahahah,owo je bilo morenitici upuceno,da ne bude zabune neke a inacheeee: tebi,tebi shto predstawljash mi sweeee, poklanjam srce,poklanjam sneeee, swaki moj dan za tebe jeee.... | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Nov 10, 2007 5:54 pm | |
| Sanjam slijeces na moj prag ja prostirem svilen sag tvoja mokra stopala sad bi tako plesala
Sanjam kisu, crven krov da se budim kao nov sanjam davno sanjano sto mi nije sudjeno ......... | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Nov 10, 2007 9:05 pm | |
| Ovo nije moj svijet?
Ovaj život mi nije suđen, nisam u njemu trebala ostati, ovakva osoba postati. Nisam se trebala tu zadržati. Ovaj svijet mi nije suđen, Jer ovo nije moj svijet. Jer da je ovo svijet kakav hoću, Onda ne bih bila budna noću, Ne bih suze ove lila, Ne bih patnju ovu krila. Kad bi ovo sudbina moja bila , Možda sad bih slatke snove snila, A ne, kao svake noći, krvave suze lila.
Ovo ne može moj život biti, Ne, ne smije, Jer ga neću poživjeti. Ovaj pakao ne smije biti sve što imam neću ga živjeti, prije ću umrijeti, u nekom drugom životu sudbinu iskušati. Možda ću tamo preživjeti. | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Nov 10, 2007 10:00 pm | |
| Kolko je potrebno da prodje da ljudi mene shvate ja sam tu da te vodim al ne zelim da me prate mojih koraka tragovi idu na sve strane niko ne moze da odredi gde put ce da mi stane sve sto radim neka sada mi se razbije o glavu to je samo moja stvar i znam da sam u pravu ja sam radio svasta bio sam svuda ova glava svasta zna neka misle da je luda jer ja savete ne primam ma kolko da ih ima neka pricaju budale samo smejem se njima samo ja i moja braca uvek zajedno i svuda to je jedino vazno niko ne pita kuda ja sam bio na dnu i bio sa elitom to nista nije vazno sve je to lazno vazno je da cenis samog sebe sve je ostalo sporedno i shvatis osim srece nista vise nije vredno Negde ovde bicu ja i moje lavlje srce uvek kuca pa bog kako mi da to sam ja uvek slobodan i sve sto ja bih hteo to meni bog uvek da mozda si me vidjao jer mene svuda ima tamo ili ovde medju vama medju njima ne navikavam se ni na sta korenje ne pustam ja danas bicu ovde sutra to ni sam ne znam ja se sunjam svuda okolo ko obican lik uvek potpuno neprimetan to je stari trik samo jedan anonimus kojeg ne vide ljudi da me neko prepozna mora puno da se trudi samo deo u nizu bez imena i broja vise razlicitih faca samo jedna je moja ko mene dobro zna njemu uvek isto izgledam ko necu da me poznaje on nece znati ko sam od ulice moje pa daleko gde god odem sve je jedan isti put nije vazno kuda idem znam od svog zivota nesto napravicu vredno da li danas ili sutra meni je svejedno Negde ovde bicu ja i sve sto ja bih hteo to meni bog uvek da negde ovde bicu ja i moje lavlje srce uvek kuca pa bog kako mi da Uvek tu sa ekipom koju volim uvek s njima vreme delim radim samo kako zelim svako jutro isto pocinje i tako svakog dana neki dogadjaj od juce sa ekipom se prepricava daleko kada odem sta god da meni daju znam da ja sam pravi ja samo tu u mome kraju svakog znam od malih nogu svakog znam kako dise samo negde da se sunjamo ne treba nam vise kad nekom lose ide nema veze neko ima sve se okrece polako i tako ide danima i uvek mi smo tu na istom mestu sedimo u polozaju istom na ulicu gledamo i sutra sta ce biti to samo bog zna sta god da mi se desi negde ovde bicu ja uvek slobodan i srecan neka bude kako mora sreca jedino je vazna znam da bog ce da mi da Negde ovde bicu ja i moje lavlje srce uvek kuca pa bog kako mi da to sam ja uvek slobodan i sve sto ja bih hteo to meni bog uvek da Negde ovde bicu ja i moje lavlje srce uvek kuca pa bog kako mi da to sam ja uvek slobodan i sve sto ja bih hteo to meni bog uvek da Negde ovde bicu ja i moje lavlje srce uvek kuca pa bog kako mi da to sam ja uvek slobodan i sve sto ja bih hteo to meni bog uvek da | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Nov 10, 2007 11:54 pm | |
| ti samo budi dovoljno daleko za mene postoji drugi neko chije ce rechi manje da bole chije ce ruuuke lepshe da vole | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
Broj poruka : 1241 Datum upisa : 31.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 11, 2007 3:07 am | |
| fatalna i plava za tebe sam prava... | |
|
| |
don|miSho Admin
Broj poruka : 457 Godina : 34 Datum upisa : 24.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 11, 2007 4:10 am | |
| ajmo sad swi ruke goreeeeeeeeeeeeeeee !!! pa kaze
Sta ucinila si tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii od zivota mogggggggggggggggggggg od zivota mogggggggggggggggggggg od zivota mogggggggggggggggggggg
Zasto dala si mi tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii samo praznu bollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll samo praznu bollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll samo praznu bollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Oliver Dragojevic - Sta ucinila si ti | |
|
| |
_PlAwuShA_
Broj poruka : 642 Location : lovee Datum upisa : 08.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 11, 2007 2:14 pm | |
| ...od lokala do lokala tebe trazila... on je nocas tebi bio losa zamena, svi su drugi posle tebe nula bodova! hitnu sam pomoc dobilaaaa.... | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 11, 2007 6:02 pm | |
| Ne dam tami da te sakrije jos u meni sjas ne dam nikom znas da volim samo tebe ja.
| |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Nov 11, 2007 8:36 pm | |
| teletabisiiiiiiiiii,teletabisiiiiiiiiiiiiii.... -_- | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pet Nov 23, 2007 6:45 pm | |
| "Glavobolja od vina a nigde aspirina,sinoc bila sam sa tobom pijana,na podu posteljina u sobi punoj dima,slika poznata,to je prevara..."... | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pet Nov 23, 2007 6:55 pm | |
| TI SI MOJ MAJSTOR ZA POLJUPCE (POLJUPCE) O DA (O NE) TAKO MI DOBRO RADIS SVE (RADIM SVE?) O DA (O NE) MOMAK ZA SVE ZA MOJE NEMIRNE SNE ZGODAN I LEP MOMAK ZA SVE PONEKAD MRZIM CEO SVET TI MI SE SAMO PRIBLIZIS I JA ZABORAVIM NA SVEEEEEEEEE! | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pet Nov 23, 2007 6:57 pm | |
| "Ja jos spavam po navici u tvojoj majici(u tvojoj majici,u tvojoj majici),ja jos spavam po navici u tvojoj majici(u tvojoj majici,u tvojoj majici)"itd.,itd... | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pet Nov 23, 2007 7:26 pm | |
| gledash me.. KAO DA SE ZNAMOOOOO... STRANCA DVA - eto to smo saaaaaaamo... prichaj mi... gdje si ti bio dok lile su kishe??? Nek` ova noc na tebe mirishe.. zavjek... | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pet Nov 23, 2007 7:30 pm | |
| samo sklopi okiceeeee i zovi mi ime, zovi mi imeeeeeeee
jedna ce ludacha letjetiiii kroz planine do tebeeeeeeee aeeeeeeeeeee | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pet Nov 23, 2007 7:33 pm | |
| voleo sam jednu zenu mnogo leta pre,strah me da se zalkjubim u tebe,ljubavi plasim se,sve zbog starih dana,a mogo bih mnogo da te volim...... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
| |
|
| |
| Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
|