| Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
|
+33MissClaire bobanaaa IvonA_loveee devil_may_cry BabyJaneeee Lady_Yo issy _GaRy_GTI_ icka AnGeLiCiOuS `gRim` bokyca mala_plawusha don|miSho _mawa_maca_cica_ N_x_O_n_ NikolaPGcity tiCo montenegrino VaLeNtInA L1nk1n_ `morenititzaa` johnny cipelica QQmenemajko Milena_fkb _PlAwuShA_ nataSha_Pe_Ge marchelo_pg ObeliX MotobikeR R_A_L_E JoJo XtIna 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
_mawa_maca_cica_
Broj poruka : 1241 Datum upisa : 31.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Mar 16, 2008 2:41 am | |
| Cvece za nju kupujem ,a mislim na tebe..malo je to priznajem,al' sta cu tako je,sta cu tako je.. | |
|
| |
_PlAwuShA_
Broj poruka : 642 Location : lovee Datum upisa : 08.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Mar 17, 2008 2:16 pm | |
| lipa si lipa andjeli ti sliche... dodji u zoru prodji kraj skalina, ako se nisi drugom obecala, ubrat' cuz tebi cvitak ruzmarina, najljepsa ruzo ikad procvitala.... )= | |
|
| |
bokyca
Broj poruka : 343 Godina : 31 Location : :bd: Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Mar 17, 2008 7:11 pm | |
| | |
|
| |
devil_may_cry
Broj poruka : 1397 Godina : 33 Location : Cetinje Dolina Bogova Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Mar 17, 2008 7:14 pm | |
| | |
|
| |
bokyca
Broj poruka : 343 Godina : 31 Location : :bd: Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Mar 17, 2008 7:16 pm | |
| | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Mar 17, 2008 9:31 pm | |
| | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Mar 18, 2008 12:28 am | |
| Bolje biti pijan nego star. | |
|
| |
_PlAwuShA_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Mar 18, 2008 5:48 pm | |
| Dodji u ponoc, prodji niz skaline ako se nisi drugom obecala za tobom nocas placu mandoline najljepsa ruzo ikad procvitala
Dodji u ponoc, prodji kraj djardina tu di je mladost uvik jubovala ubracu tebi cvitak ruzmarina tu di je mater ocu viru dala
Ref. Lipa si, lipa, andjeli ti slice lipa si, lipa, usne, tvoje lice jubi me, jubi i kad zora svice sa neba pada po nama cvice
Dodji u ponoc, prodji kraj fontane da misec vidi tvoje lipe oci a ti mu reci da ih cuvas za me i da ces nocas meni, vilo, doci | |
|
| |
devil_may_cry
Broj poruka : 1397 Godina : 33 Location : Cetinje Dolina Bogova Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Mar 18, 2008 11:06 pm | |
| NA SVE STRANE DIZU GLAVE PTICE RUGALICEEEE SVE JE MANJE SRETNIH DANA SLOGE I PRALICE A NAJBOLJI MEDJU NAMA NOCU VODU PIJU BJELO LICE KRIJUUUU KO TO MOJE IME DOZIVA CUDNI LJUDIIII CUDNOG IMENAAAAA PA MI KUNU STO JE SVETINJAAAA VJERA LJUBAV I DOMOVINAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |
|
| |
_PlAwuShA_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Mar 18, 2008 11:54 pm | |
| Ispod moga pramca jutro zapleteno u dubinama kao lice starca naboralo se more u daljinama
Ref. Kao tempera kisa nebo oboji takve je boje srce moje otkad me ne volis tempera, kisa nebo oboji takve je boje srce moje otkad me ne volis
Kada krenu zime i nakupe se alge na koritu i na moje ime u zaboravu tvome duboku
Ref.
Ispod moga pramca jutro zapleteno u dubinama kao lice starca naboralo se more u daljinama | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Mar 19, 2008 12:28 am | |
| ona je prichaaaaaaaaaaaaaaa zhivota mogaaaaaaaaaaaa..... | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Mar 19, 2008 1:04 am | |
| Nadjite mi dushu, koja bol ne osjeca. | |
|
| |
AnGeLiCiOuS
Broj poruka : 373 Godina : 34 Datum upisa : 06.12.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Mar 19, 2008 1:21 am | |
| a ja samo ruke podignem na tvoj pogled ja se predajem ne znam ja da muski poginem zato i bez tebe ostajem .... | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Mar 19, 2008 11:18 pm | |
| da l` ti ikad bude zhao nas? kad me pomenu da l` zaplachesh? da li ti je dobro s njiiiiim il` ti nekad zafaliiiim? barem to mi reci,ako smesh... nek` te cheka bar josh koji sat, jer kad odesh srushice se sveeeeet.... sinoc sam te imaoooooo, sad te gubim ponovooooo.... dalje prichu znam vec napamet.... chijaaa siiiii-nisiiiiii,samo mu nosish prezime.... i okov mali na prstu da ogrebe meeee.... chija siiiiii-nisiiiiii,u toj sam lazhi izgubljeen, kad sa mnom varash gaaaaa-ja sam prevareeeen.... da l` ti ikad bude zhao nas, pa po navici me okreneeeeesh.... prekinesh,al` ti si,znam, josh se molish da sam sam, barem priznaj ako smeeeeeeesh.... | |
|
| |
devil_may_cry
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Mar 22, 2008 3:35 am | |
| KRALJU DMITRE ZVONIMIREEEEE U PLANINI ODJEKUJU KRICI KRALJU DMITRE ZVONIMIREEEE U TAMNICI TVOJI SU VOJNICIIIIIIIII | |
|
| |
`gRim`
Broj poruka : 322 Godina : 34 Location : Autobus sa brojem 6. Datum upisa : 23.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Mar 22, 2008 9:23 am | |
| - _PlAwuShA_ ::
- Ispod moga pramca jutro zapleteno u dubinama
kao lice starca naboralo se more u daljinama
Ref. Kao tempera kisa nebo oboji takve je boje srce moje otkad me ne volis tempera, kisa nebo oboji takve je boje srce moje otkad me ne volis
Kada krenu zime i nakupe se alge na koritu i na moje ime u zaboravu tvome duboku
Ref.
Ispod moga pramca jutro zapleteno u dubinama kao lice starca naboralo se more u daljinama čitav dan zviždim.. como te-mpera. | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Mar 23, 2008 4:37 am | |
| eeeeeeeno dole u kaaaaafani moji drugoviiiiiiiiiii vino pijuuuu i pevaajuuuuuuuuuu mene chekajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Mar 23, 2008 3:11 pm | |
| - `gRim` ::
- _PlAwuShA_ ::
- Ispod moga pramca jutro zapleteno u dubinama
kao lice starca naboralo se more u daljinama
Ref.
Ispod moga pramca jutro zapleteno u dubinama kao lice starca naboralo se more u daljinama čitav dan zviždim.. como te-mpera. To. | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Mar 24, 2008 10:58 pm | |
| | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Mar 25, 2008 3:37 pm | |
| | |
|
| |
tiCo
Broj poruka : 719 Godina : 34 Location : nedje oko kola :D Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Mar 26, 2008 12:20 am | |
| SINAN SAKIC NE TRAZI JE, SINE LYRICS Pokajah se, podjoh da je vidim sa namerom za pocetak novi tad mi njena stara majka rece ja te molim, vise je ne zovi
Ref. Ne trazi je sine, rece majka njena ne diraj u njenu zapocetu srecu jer ona je sine, nocas isprosena ne donosi jesen njenom prolecu
Sa prozora gledala me ona i rukama skrivala je lice svatila je valjda istog trena da je greskom dala drugom srce
Ref.
Okrenuh se, podjoh svojoj kuci svestan da sam igru izgubio da ostajem bez voljenog bica s kim sam svoje snove snio
Ref. | |
|
| |
bocka
Broj poruka : 141 Datum upisa : 02.12.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Mar 26, 2008 1:02 am | |
| Now yoooou're goneeee lalalaa,I realised my loveee forr you was strong,aaand i miss you here now you're gone alalalalla | |
|
| |
MotobikeR
Broj poruka : 1229 Godina : 33 Location : pamuchna Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Mar 26, 2008 1:33 am | |
| - tiCo ::
- SINAN SAKIC NE TRAZI JE, SINE LYRICS
Pokajah se, podjoh da je vidim sa namerom za pocetak novi tad mi njena stara majka rece ja te molim, vise je ne zovi
Ref. Ne trazi je sine, rece majka njena ne diraj u njenu zapocetu srecu jer ona je sine, nocas isprosena ne donosi jesen njenom prolecu
Sa prozora gledala me ona i rukama skrivala je lice svatila je valjda istog trena da je greskom dala drugom srce
Ref.
Okrenuh se, podjoh svojoj kuci svestan da sam igru izgubio da ostajem bez voljenog bica s kim sam svoje snove snio
Ref. !!! | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Mar 26, 2008 1:34 am | |
| Sluzhite li ovdje duplu vodku s utehooooooooom | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Mar 26, 2008 1:36 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
| |
|
| |
| Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
|