| Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
|
+33MissClaire bobanaaa IvonA_loveee devil_may_cry BabyJaneeee Lady_Yo issy _GaRy_GTI_ icka AnGeLiCiOuS `gRim` bokyca mala_plawusha don|miSho _mawa_maca_cica_ N_x_O_n_ NikolaPGcity tiCo montenegrino VaLeNtInA L1nk1n_ `morenititzaa` johnny cipelica QQmenemajko Milena_fkb _PlAwuShA_ nataSha_Pe_Ge marchelo_pg ObeliX MotobikeR R_A_L_E JoJo XtIna 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
_GaRy_GTI_
Broj poruka : 862 Godina : 34 Location : G .G. 4ewer Datum upisa : 01.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Dec 25, 2007 6:24 am | |
| [quote="icka"]kako volim tu pjesmu gary... i ja je obozavam | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Dec 25, 2007 9:22 pm | |
| Cujem da su uvrede pale ili vise od toga ne mozes s njom kao sa mnom ona je suvise stroga
Pogledas li u drugu prstom ti pokaze vrata kuci moras do deset duze ni pola sata
Pametna je, da te zadrzi je znala nije ko ja glupa ispala
Ref. Gde sam ti ja da pokrijem glavu jastukom tvojim i celu noc grejem krevet dok si sa drugom
Gde sam ti ja da ne vidim sta je istina i ljubim te dugo preko njenog karmina
Cujem da su letele stvari ili vise od toga sve u zivotu ti kvari a kazu da nema Boga
Pametna je, da te zadrzi je znala nije ko ja glupa ispala
by ^^kAcA^^ | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
Broj poruka : 1241 Datum upisa : 31.10.2007
| |
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Čet Dec 27, 2007 11:30 pm | |
| kazhuu nisi ista visheee otkad slute hladne kisheee da te negdje drugi cheka.. znam traje kao pola vijeka... bol u dushi kao zima! stezhe jer te drugi ima!!!!!! [da.] nocas nekom drugom sve si a ja pitam da li znaju gdje si...?! kad imash nekog ko te pazi KOSU LJUBI, NJEZHNO MAZI bojim se da necu moci.. jos trazim te u svakoj noci.. Bar javi da znam! Da dobro je sve kad ti lose krenu stvari ti pozovi.. broj je stari! Bar javi da znam.. ja chekacu sam.. za svaki sluchaj dok se snadjesh, i pozelish da me nadjesh.. ja bicu tu..volim te.... | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
Broj poruka : 1241 Datum upisa : 31.10.2007
| |
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Dec 31, 2007 2:59 am | |
| Sve u istom danu druga na tvom ramenu suze i nerviranje deda mraz u letu ispod jelke ostavlja kaznu za parkiranje
januar, januar, januar ponoc je ljube se svi umesto poklona reci mi da sam lepa i odlazim hooo reci mi lepa si i odlazi
uvek si hteo da pored tebe osecam se bedno, ko da na meni nema nista vredno, ko da od mene bolji si, sad trazim nekog da voli cak i moje nedostatke da posle tebe pokupi ostatke i da me sastavi
januar, januar, januar ponoc je ljube se svi umesto poklona reci mi da sam lepa i odlazim hoooo reci mi lepa si i odlazi
nevolje u paru, neprijatan razgovor, izguzvana haljina, sneg na trotoaru cvili mi pod nogama srecna nova godina
januar, januar, januar ponoc je ljube se svi, umesto poklona reci mi da sam lepa i odlazi reci da sam lepa reci mi i odlazi, reci da sam lepa reci mi i odlazi, reci da sam lepa reci mi i odlazi, reci da sam lepa reci mi i odlazi
januar, januar, januar ponoc je ljube se svi umesto poklona reci mi da sam lepa i odlazi hooo reci mi lepa si, odlazi.... | |
|
| |
issy
Broj poruka : 230 Godina : 31 Datum upisa : 23.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Dec 31, 2007 3:16 am | |
| eeeeeeeno dole u kaaaaafani moji drugoviiiiiiiiiii vino pijuuuu i pevaajuuuuuuuuuu mene chekajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu | |
|
| |
icka
Broj poruka : 334 Godina : 33 Location : in my dreams (with you) Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Dec 31, 2007 6:44 am | |
| "Hocu majko hocu u gradsku cistocu .SPAVAM DANJU RADIM NOCU za gradsku cistocu" | |
|
| |
AnGeLiCiOuS
Broj poruka : 373 Godina : 34 Datum upisa : 06.12.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Dec 31, 2007 2:02 pm | |
| ... Zbog tebe nocas ja nemam dileme da li si sam ili s njom, zbog tebe dugo vec imamo probleme s disanjem i ljubomorom, zbog tebe mesec je pun i kad nije, to prija ludilu mom, zbog tebe probicu dva zvucna zida kad legnem ti na interfon ... | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Jan 02, 2008 7:14 pm | |
| funky g-dzaba....sad je slusham...ahhahahah | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Čet Jan 03, 2008 11:53 am | |
| james blunt - U re Beautiful | |
|
| |
MotobikeR
Broj poruka : 1229 Godina : 33 Location : pamuchna Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Čet Jan 03, 2008 5:29 pm | |
| | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Čet Jan 03, 2008 5:39 pm | |
| | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Čet Jan 03, 2008 9:00 pm | |
| i da znam gdjeeeeeeeeee i da znam kooooooooo nocas te od mene sakrioooooooooooo... ne bi ni treeeeeeeeeeeen chekao jaaaaa samo da budesh tu k`o nekadaaaaaa... | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pet Jan 04, 2008 4:47 pm | |
| - JoJo ::
- james blunt - U re Beautiful
!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
`morenititzaa`
| |
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Jan 05, 2008 12:28 am | |
| ni u mislima, ni u pismima, ni u zheljama, ni u pesmama, ni u ludilu, ni u bunilu, da me napiju, da me ubiju da mi plate, sve da mi nude, da me muche, i da mi sude, da me moli rodjena mati... NECU PRIZNATI ni za nedelju, ni za godinu, ni kad zaveje, ni kad ogreje, ni kad zapevam, ni kad zaplachem, ni kad ostarim, kad te prevarim... da sam propao onoga trena kad si tudja postala zhena, to da saznash necu ti dati NECU PRIZNATI ni drugarima, ni chergarima, ni kafanama, ni u ranama, ni u ludilu, ni u bunilu, da me napiju, da me ubiju... | |
|
| |
Lady_Yo
Broj poruka : 44 Location : Somewhere in Usa . . Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Jan 07, 2008 5:08 am | |
| Ain't no sunshine when she's gone It's not warm when she's away . . Ain't no sunshine when she's gone And she's always gone too long . . Every time she goes away . .
T ;* | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Jan 07, 2008 5:17 am | |
| :******************* and she will be loved.. | |
|
| |
Lady_Yo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Jan 07, 2008 5:21 am | |
| I know where you hide Alone in your car Know all of the things that make you who you are I know that goodbye means nothing at all Comes back and begs me to catch her every time she falls And she will be loved . . | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Jan 07, 2008 10:57 pm | |
| - `morenititzaa` ::
- ni u mislima, ni u pismima, ni u zheljama, ni u pesmama, ni u ludilu, ni u bunilu, da me napiju, da me ubiju
da mi plate, sve da mi nude, da me muche, i da mi sude, da me moli rodjena mati... NECU PRIZNATI ni za nedelju, ni za godinu, ni kad zaveje, ni kad ogreje, ni kad zapevam, ni kad zaplachem, ni kad ostarim, kad te prevarim... da sam propao onoga trena kad si tudja postala zhena, to da saznash necu ti dati NECU PRIZNATI ni drugarima, ni chergarima, ni kafanama, ni u ranama, ni u ludilu, ni u bunilu, da me napiju, da me ubiju...
| |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Jan 08, 2008 5:09 am | |
| | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Jan 08, 2008 5:18 am | |
| | |
|
| |
Lady_Yo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Jan 08, 2008 6:26 am | |
| [quote="`morenititzaa`"] Amerika nema Lovceeeeen Berane i goru, Berane i goru Nema moju Podgoricuuuu i svijetlu majsku zoru, i svijetlu majsku [b][color=#ff0000]zoru. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Jan 08, 2008 6:52 pm | |
| :'(((((((((((((((((((((( DODJI VISHE! o.t. Perper - Dodir Svile | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
| |
|
| |
| Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
|