| cihu cihu cihuhu... :) | |
|
+22BabyJaneeee AnGeLiCiOuS icka issy mala_plawusha montenegrino bokyca _PlAwuShA_ _mawa_maca_cica_ N_x_O_n_ tiCo R_A_L_E `morenititzaa` JoJo IvonA _GaRy_GTI_ XtIna MotobikeR ObeliX ^^kAcA^^ don|miSho nataSha_Pe_Ge 26 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Jan 26, 2008 8:17 pm | |
| Osjecam da gubim te pod prsitma sve te manje imam.. i svaki put kad ove ochi zatvorim svoju dushu kidam NE UMIJEM SEBI DA KAZHEM DOSTA JE..! DA JE KRAJ... Nije to shto vishe nisam jedini, onaj koga trebas. Bar budi drug, da lakse bude reci mi da te nisam vrijedan! Kad odesh ti, meni ce ostati sva bol! Da u drugoj te trazim!! Ako Boga znash, idi, nemoj da mi dash da te opet molim!!!! Pusti meee... neka dusa zaplache. Ako Boga znash, reci da sam bio losh, neka svijet se srushi reci da te ne zasluzhujem!!!! | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sub Jan 26, 2008 8:25 pm | |
| Ja gledao sam sunce na istoku kako se budi I gledao sam oblak i jutra u hiljadu boja Sklapao oci od bola i skrivao suze Al ona je ostala tamo daleko u nociZbog jedne divne crne zene Zbog njene divne crne kose Zbog jednog pogleda tuznok u noci Zbog obecnaja dace mi doci Tuzan i sam cekam je jaDaleko me nosila ptica srebreni krila U zemju u koju je nekad i ona bila Toliko sam zelio srecu i ljubav bez kraja Al zivot me oblio dalje daleko od nje******************: a oFa pjesma me inacheeeeeeeeeee podsjeca na NEKOG! | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Jan 27, 2008 1:51 am | |
| Ti samo budi dovoljno daleko.. za mene postoji drugi neko.. chije ce rechi manje da bole chije ce ruke lepshe da vole... | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Jan 27, 2008 1:58 am | |
| Nikad mi teze nije bilo mrtav sam iskren, moje milo nikad me ovako nisi izdala sta ostaje mi od zivota sem tvoja bez srca ljepota nikad mi ovako ne bi prijala
Daj mi malo vremena da duboko uzdahnem da saberem i oduzmem a da na dno ne potonem | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Jan 27, 2008 2:02 am | |
| Grad ubija monotnoja kad Cetinjske kishe padaju josh na prozoru lijepim maglu usnama i pishem IME KOJE NIJE TU. Jer kishe ovdje sve rushe kule i tvrdjaveee... tjeraju i da zaplacheeeem kishe ovdje sve rushe kule i tvrdjaveeee tjeraju i da zaplacheem a mogli smo josh zajedno.. neshto drugo je odluchilo nikad necu znati prave razloge.. kako volim ovu pjesmu;( | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Ned Jan 27, 2008 2:05 am | |
| (( Sanjao sam nocas da te nemam Da lezim budan na postelji od snijega I tiho,tiho Neka druga zena Moje ime doziva kroz noc Ruzan sanovu sam slusala cijelo vrijeme dok sam bila u bgd i onu od nevernih beba koju ne bi vise za spas upalila. | |
|
| |
tiCo
Broj poruka : 719 Godina : 34 Location : nedje oko kola :D Datum upisa : 25.09.2007
| |
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 28, 2008 1:37 am | |
| mogu li ja jowani,poshto dotichnog gospodina ne znam? mogu,hwala. "Ti ne slutish koliko me imash, koliko sam tvoj... Mozhda i bolje, mozhda bi otishla da znash A te tvoje male suze, potopile bi sav moj svijet dugo te vara ta moja losha gluma mushkarcineee... A znam iz kakvog blata digla si me ti, do zvezda sam leteo na kriiilima tvoje ljubavi... I znam da bez tebe ne mogu vishe ni tren O Bozhe, chuvaj je ona mi je sve..." | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 28, 2008 1:50 am | |
| | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 28, 2008 1:52 am | |
| hahahhahahhahaha....aloooooooo: ...On je bio poseban umeo je da pleni da budi nemir u meni PORED NJEGA SIGURNA O BOZhE KAKO SAM BILA tu ispod njegovog krila verovala sam mu slepo lako bilo je lagao je dobro, najbolje...
Idu dani, prodje godina zaplakati necu zbog njega nijednom al' josh uvek kada vidim ga JOSh MI NIJE RAVNO I NIJE SVEJEDNO... Imao je ochi pitome shto teraju po svome bio je dobar u tome I MALO VIShE GODINA TEK TOLIKO DA UME UVEK DA ME RAZUME verovala sam mu slepo lako bilo je lagao je dobro, najbolje... | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 28, 2008 1:59 am | |
| Mislis da su sve zene tvoje igrackice na navijanje Ja mislim da si stvarno zasluzio jedno malo odbijanje
.....
Ide maca oko tebe Pazi da te ne ogrebe Pali mali nisam mala Ja bih se s’ tobom samo igrala
| |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 28, 2008 2:03 am | |
| mrzim tu pjesmu....i jelenu karleushu uopshte..... khm.... "ja nemaaaam s kiiiiiim, da te preboliiiiiiiiim, i takwa bolja siiiii i ljepsha od swiiiiiiih, neka prichaju da sam za tobom lud, ti si mi sudbina, bez tebe nemam kuuud.... ja nemam s kim da te prewarim, i nemam nachina da tebe ostawim, neka prichaju,neka ih bude sram, pored ostalih ja bih bio saaaaam...."
| |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 28, 2008 2:14 am | |
| tototoototototootototo!!!!!!!!!!! Dosao sam jedne noci i pijan sam bio saptao ti slatke rijeci njezno te ljubio
| |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 28, 2008 11:01 pm | |
| Samo nebo zna, samo nebo zna koliko te volim, volim ja... Poludecu, poludecu nek' me ostave sad na miru svi... | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pon Jan 28, 2008 11:04 pm | |
| Nebo zna, koliko ja patim danima Nebo zna, koliko ja patim nocima A tebe to, odavno vec, ne zanima (2x)
Vraticu ti sve, lazne dodire Izgubljene sne, noci nemirne
Vraticu ti sva, pisma lazljiva I posle svega sam, sama ostala
I da znaš, da sam ja Zbog tebe plakala I svaka moja suza zna, nije te ranila I da znaš, da sam ja Iskreno volela I možda samo nebo zna, Što sam te izgubila | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Jan 30, 2008 9:05 pm | |
| Kad pozelish da se vratish ne nosi suze na put, ni rjechi od mene sladje uzalud,uzalud
Jer moja dusha sad spava i zvjezde-sestrice joj, ne budi,pusti nek spava ne budi je, uzalud.
Kad pozelish da se vratish u moje srce da svratish, ne lazi sebe i znaj davno,davno bjeshe kraj !i tako to i tome slichno....natasha ide sadaaaaaaaaa.... :****** | |
|
| |
`morenititzaa`
| |
| |
devil_may_cry
Broj poruka : 1397 Godina : 33 Location : Cetinje Dolina Bogova Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Sre Jan 30, 2008 11:21 pm | |
| a potrefila mi je dusa moja )) "vrati mu stvari zapali mu sliku osmeh na lice i isturi grudi obrisi suze i popravi sminku naruci pice i vesela budi naruci pice vesela budiiiiiiiiiiiiiiiiii" :********** | |
|
| |
JoJo
| |
| |
_mawa_maca_cica_
Broj poruka : 1241 Datum upisa : 31.10.2007
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Čet Jan 31, 2008 1:40 am | |
| bio sam lud i propio sve,sa sudbinom borio se,ta zena me ispracala kuda idem nije znalaaa... | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
| |
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Čet Jan 31, 2008 8:09 pm | |
| Kazu ti da me svuda vidjaju krivo im sto mi se ne svidjaju pa kad me vec ne mogu imati bar da me ostavis ti
A meni sreco nista ne treba osim tvog srca, tvoga poljupca zasto se prica, malo sta se zna zna se da volim te ja
| |
|
| |
devil_may_cry
Broj poruka : 1397 Godina : 33 Location : Cetinje Dolina Bogova Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Čet Jan 31, 2008 8:13 pm | |
| Ne zaboravi nikad, na tvojoj sam strani da volis me niko ti nece zabranit' jos minut pa ponoc i suza za kraj al' tu sam za tebe, znaj Jer srce nije kamen ne, srce nije kamen da ga samo bacis iz kaputa kao kartu poslije puta Srce nije kamen ne, srce nije kamen kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer vise ne kuca ko jedno srce nije kamen Tebi je lako proglasit' me greskom skupit' sve stvari i otic' sa smijeskom sad ti je lako, a lose kad krene onda se sjetis mene U dusu me tvoj pogled tak'o lomim se, pucam ko staklo kako da kazem ti zbogom kad sve gubim s tobom | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Čet Jan 31, 2008 8:19 pm | |
| Bez tebe, moje su noci besanebez tebe, ove su ulice uskevolim te, djubre, volim te Bez tebe, ja nisam isti vishe nebez tebe, moje su pjesme bezvrijedne volim te, djubre, volim te Tvoje su ochi sasvim obichnetvoji su koraci bez proshlostiusne kao djechije, plashljive crveneDok hodash ljudi se ne okrecushvaleri na te ne rachunajuruke sitne, ohole, nikog ne vole
Mirisi, haljine i poklonilezhe uz mene uz pochastijedan krevet navik'o, navik'o na dvojeGrad je raskoshan u proljecezhene su prelijepe dok prolazeali medju hiljadu ja te ne vidim | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) Pet Feb 01, 2008 12:25 am | |
| Jedna gitara i moje detinjstvo Shkola i moj prvi put Prijatelji koje vishe necu videti Ostace iza mene Jedna cigareta, jedna pesma Fotografije prve ljubavi Secanja u mojoj sobi Ostace iza mene | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: cihu cihu cihuhu... :) | |
| |
|
| |
| cihu cihu cihuhu... :) | |
|