| Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
|
+33MissClaire bobanaaa IvonA_loveee devil_may_cry BabyJaneeee Lady_Yo issy _GaRy_GTI_ icka AnGeLiCiOuS `gRim` bokyca mala_plawusha don|miSho _mawa_maca_cica_ N_x_O_n_ NikolaPGcity tiCo montenegrino VaLeNtInA L1nk1n_ `morenititzaa` johnny cipelica QQmenemajko Milena_fkb _PlAwuShA_ nataSha_Pe_Ge marchelo_pg ObeliX MotobikeR R_A_L_E JoJo XtIna 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
_PlAwuShA_
Broj poruka : 642 Location : lovee Datum upisa : 08.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Dec 19, 2007 8:25 pm | |
| ja jos uvijek palim svijecu NA SVETOGA NIKOLU, i pozelim da si blizu zime hladne kada pocinju.... | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Dec 19, 2007 8:47 pm | |
| kad biiiiiiiii bio blizuuuuuuuu, bio bliiiiiiiiiiiiizu kraj meneeee... jeeeeeeednu noc bez suuuuuuuuuuzaaaa dugujeeeeeeesh miiiiiiiii najmanje... | |
|
| |
`gRim`
Broj poruka : 322 Godina : 34 Location : Autobus sa brojem 6. Datum upisa : 23.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Dec 19, 2007 8:51 pm | |
| sa-ber rider.. and the star sheriffs! ..to the sky | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
Broj poruka : 1241 Datum upisa : 31.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pet Dec 21, 2007 2:06 pm | |
| Zlato,srebro,dukati za njix ces se prodati,idi,idi uzmi sve uzmi sve i gubi seee... | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| |
| |
AnGeLiCiOuS
Broj poruka : 373 Godina : 34 Datum upisa : 06.12.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Dec 22, 2007 5:33 pm | |
| ....i kad si uzela sve , i kad si otisla s njim , iako zeleo sam , nisam mogao da te ne volim i kad si ranila me , pod noge bacila sve , bila si bolja od svih , jos uvek imam tvoj llik ... | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Dec 22, 2007 9:21 pm | |
| - `morenititzaa` ::
- Shiiiiri shiri vezeni peshkiriiii
Bosa ja bosa tiii Okreni se Tijana ti!
Tralalaallaalla
Ringe ringe rajaaaa Dosho chika Pajaaaa Pa doneO jajaaaaaa Jedno jajje muc! A mi deca cuc!
nije tebi lako Tijana, ali volim te ja ipak. -_- ja bih samo dodala "moje ime je medwjedic linoooooo" i tako to i tome slichno... -_- razmishljam da uzmem karte u jednom prawcu za dobrotu....shto mislish tijana?da se relaksiramo malo. | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| |
| |
icka
Broj poruka : 334 Godina : 33 Location : in my dreams (with you) Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Dec 23, 2007 3:16 am | |
| - _mawa_maca_cica_ ::
- Makedonsko devojce od makedoncee.....
mislim da stih ide POUBAVO DJEVOJCE OD MAKEDONCE: Dali ima na ovoj beli svet poubavo devojcce od makedonce? Nema, nema nek'e se rodi poubavo devojce od makedonce! Nema dzvezdi policni od tvoj'te oci, da se nok'e na nebo den k'e razdeni. a ja bi zapjevala: Znam da ne verujes da sam bolji covek sad mozda i nisam, ne znam al ne mogu bez tebe ja vise dan nijedan, vidim te u svemu sto je nase bilo, tiho kajem se, zbog tebe bolji covek nekoj drugoj postajem,nekoj drugoj postajem.
Nocu me dobije,mada tesko sebi priznajem to da kako udjem u sobi je sve ono ruzno sto sam tebi rekao, vise nikad sebi ne bih pustio tako lako da nas prodam jeftino.KHM | |
|
| |
tiCo
Broj poruka : 719 Godina : 34 Location : nedje oko kola :D Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Dec 23, 2007 3:17 am | |
| | |
|
| |
icka
Broj poruka : 334 Godina : 33 Location : in my dreams (with you) Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Dec 23, 2007 3:20 am | |
| ne ,a? TELEpatija | |
|
| |
tiCo
Broj poruka : 719 Godina : 34 Location : nedje oko kola :D Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Dec 23, 2007 3:22 am | |
| ahahahah kravo jedna | |
|
| |
MotobikeR
Broj poruka : 1229 Godina : 33 Location : pamuchna Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Dec 23, 2007 3:22 am | |
| srodne duse :PPPPPPPPPPPPP | |
|
| |
icka
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Dec 23, 2007 3:25 am | |
| agree!! KHM - tiCo ::
- ahahahah kravo jedna
| |
|
| |
tiCo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Dec 23, 2007 3:29 am | |
| ahahahahah eo je ka lejla pocela..sa ovim engeZkim recima ;D | |
|
| |
MotobikeR
Broj poruka : 1229 Godina : 33 Location : pamuchna Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Dec 23, 2007 3:33 am | |
| nema vas dvoje rodjeni jedno za drugo :PPPPPPPPPPP | |
|
| |
icka
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Dec 23, 2007 3:37 am | |
| toooooooooooo vec | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Dec 23, 2007 4:15 am | |
| | |
|
| |
XtIna
Broj poruka : 751 Godina : 34 Location : Budva,M0ntenegr0 - nisam`tu`na`GRANU`sam Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Dec 23, 2007 4:13 pm | |
| zagrliiiiii me tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiii oprosti miiiiiiiiiiii stegni srce nem0j plakatiiiiiiiiiiiiiiiiii jedn0 drug0m sm0 bili sveeeeeeeee prva ljubav sreca i proleceeeeeeeeeee sada proslo0000000000 je............... svatiiiiiiii m0limmmmmm te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Dec 23, 2007 8:45 pm | |
| ne pitaj me nocas nishta, pusti me da shutim.. ja nocas trebam mir. Stare rane opet peku, moje bitke dalje teku.. Dusho ti nemash nishta s` tiiiiim... Sa tvojeg iiiiizvora moja se dusha napila.. zhedna tvojih godina.. i sada mamurna pita gdje je utjeha.. gdje je mladost nestala... Idu dani, ja ih pratim.. ponekad do tebe svratim.. dusho, trazim zaborav... molim sate da se vrate.. tragovima njenim hodam.. tiho, kao da je tu... Sve josh mirishe na nju! I dan, i jutro shto ce doc`... Nakon ove noci, noci bez sna.. i 200 godina da ih brojim u samoci, otkako je otishlaaaaaa... u mojim veeeeenama josh je njenog otrova! josh je doza prejakaaaa.. a tebe ljuuuuuubim da ne poludimmm.. da zaboraviiiim... | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Dec 24, 2007 10:26 pm | |
| Ma nemoj zaliti sestro sto te je varao nek ide gde mu je mesto pravo u pakao... Nijedno musko na svetu ne voli jadnice i zato ne zali sestro ne daj se kraljice NE DAJ SE KRALJICE !!! | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Dec 24, 2007 11:34 pm | |
| mala nocna muzika... odzvanja u mislimaaa.. samo josh jedan sudar svetooova... jutro posle dodiraaa.. uvek vrata otvaraaaaa.. jedan pogled, shamar preko usanaa.. dubika je vodaaaaa... daleko su ooooooobaleee... kad podignem glavuuu josh je dalek sunca sjaj. | |
|
| |
_mawa_maca_cica_
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Dec 25, 2007 1:07 am | |
| Jos uvjek slutim dodir tvoj,jos uvjek sanjam da si tu,u moru tvojix lazi ja jos trazim istinu,al' znam da kasnije il' pre ti opet ostavices me,nego bolje tuga stobom nego sreca bez tebe... | |
|
| |
_GaRy_GTI_
Broj poruka : 862 Godina : 34 Location : G .G. 4ewer Datum upisa : 01.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Dec 25, 2007 4:57 am | |
| NIKAD VISHE SA TOBOM DO ZORE NIKAD VISHE TELO DRHTI USNE GORE ,OD GORKIH SUZA OCI ME BOLE SVE VISHE I VISHE ANDJO ME ZOWE A TI , TI SI OSTAVILA ME U SUZAMA ,A TI ,TI SI SVOJE SRCE DALA DRUGIMA | |
|
| |
icka
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Dec 25, 2007 5:08 am | |
| kako volim tu pjesmu gary...
a ja bih pevala :
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late tast night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
And then she'd say that nothing can go wrong. When you're in love, what can go wrong? And then she'd laugh the nightime into day pushing her fear further long.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home, late last night but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
And then she'd shout down the line tell me she's got no more time 'cause she's a supergirl, and supergirls don't hide. And then she'd scream in my face, tell me that leave, leave this place 'cause she's a supergirl, and supergirls just fly
preeeedivna pjesma | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
| |
|
| |
| Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
|