| Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
|
+33MissClaire bobanaaa IvonA_loveee devil_may_cry BabyJaneeee Lady_Yo issy _GaRy_GTI_ icka AnGeLiCiOuS `gRim` bokyca mala_plawusha don|miSho _mawa_maca_cica_ N_x_O_n_ NikolaPGcity tiCo montenegrino VaLeNtInA L1nk1n_ `morenititzaa` johnny cipelica QQmenemajko Milena_fkb _PlAwuShA_ nataSha_Pe_Ge marchelo_pg ObeliX MotobikeR R_A_L_E JoJo XtIna 37 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
XtIna
Broj poruka : 751 Godina : 34 Location : Budva,M0ntenegr0 - nisam`tu`na`GRANU`sam Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Jan 08, 2008 9:08 pm | |
| moj je zivotttttttttttttttt igra bez granicaaaaaaaaaaaaa umorna pricaaaaaaaa trganje stranicaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
BabyJaneeee
Broj poruka : 324 Godina : 30 Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Jan 08, 2008 11:44 pm | |
| And it's all because of you And it's all because of you And it's all because of you And it's all because Never get enough, she’s the sweetest drug think of it every second I can't get nothing done Only concern is the next time I’m gon' get me some Know I should stay away from 'Cause it's no good for me I try and try but my obsession won't let me leave | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Jan 09, 2008 12:39 am | |
| ti uzivas dok ja placem aAaAaAa placem i tugujem | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Jan 09, 2008 7:16 pm | |
| Nemam rodbine i ne idem nikom! STUDIRALA SAM NEVOLJE nemam kofer, putujem samo s' jednom sliiikom na pice? Hvala, ne! | |
|
| |
BabyJaneeee
| |
| |
Lady_Yo
Broj poruka : 44 Location : Somewhere in Usa . . Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Čet Jan 10, 2008 3:29 am | |
| And I'm only here To bring you free love Lets make it clear That this is free love No hidden catch No strings attached Just free love No hidden catch No strings attached Just free love. . | |
|
| |
`morenititzaa`
Broj poruka : 4003 Godina : 33 Location : negdje izvan planeeeeeeetaaaa... :) Datum upisa : 12.10.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Ned Jan 13, 2008 2:09 am | |
| | |
|
| |
JoJo
Broj poruka : 3748 Godina : 32 Location : Розино бб Будва Datum upisa : 25.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Jan 14, 2008 3:41 pm | |
| - XtIna ::
- moj je zivotttttttttttttttt
igra bez granicaaaaaaaaaaaaa umorna pricaaaaaaaa trganje stranicaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
`morenititzaa`
| |
| |
`morenititzaa`
| |
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Jan 15, 2008 4:55 am | |
| - `morenititzaa` ::
- Sluzhite li ovde
duplu vodku s utehom? Kad nestane mi para platicu vam osmehom jer koshta me ljubav ta ni tuga nije besplatna! Pola sam pijana a tek je pola dva tu oko pola tri naglas cu plakati Pola sam pijana on je u srcu mom Koliko kostaju suze s ledom? Na shanku pored mene on se nezhno mazi s njom Sluzhite li ovde viski s duplim uzdahom? Jer koshta me ljubav ta ni tuga nije besplatna! Pola sam pijana a tek je pola dva tu oko pola tri naglas cu plakati Pola sam pijana on je u srcu mom Koliko kostaju suze s ledom? Litar vina, litar suza -isto je Gorko vino, gorke suze,to ti je! Pola si pijana a tek je pola dva tu oko pola tri naglas cesh plakati Pola sam pijana a tek je pola dva tu oko pola tri naglas cu plakati Pola sam pijana on je u srcu mom Koliko kostaju suze s ledom?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ja rekoh da prewishe wolim wodku. -_- | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Jan 15, 2008 5:02 am | |
| Aj digirigidaj Aj digirigidaj Aj digirigidaj Aaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaa
Da si moj! Da si moj! Dala bih ti zivot svoooj Da mi je d ami jeeee leci kraj tebe
LAjlalalalalalaj Lalalalalal laj Da mi je da mi je! Leeeci kraj tebeeee je! | |
|
| |
icka
Broj poruka : 334 Godina : 33 Location : in my dreams (with you) Datum upisa : 29.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Jan 19, 2008 1:05 pm | |
| neeeeeeeekaaaaaa ljudi govoreeeeeee nananana nek mi stave okoveee nananana jos vise znam , jos jace znam , ne pustam te jaaaaaaaaa kako ja volim ovu pjesmuuuuuuuuu nanananan | |
|
| |
BabyJaneeee
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Jan 19, 2008 3:21 pm | |
| So many tears I had to cry But you had many more of your own you had to dry But you stuck it out, and you're here with me now, yeah yeah And rememberin' the days I pushed away your love, You called my bluff and you still stayed around, Yeah you figured me out Said, you got me down And there's no way to lie to you, You know me better than I do Baby, ooh, you see me through, I'd be no good without you(I made you think, you don't understand) All the times you didn't understand, Why you just couldn't be my man (I made you think, you don't understand)Christina Aguilera---Understand | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Jan 19, 2008 3:29 pm | |
| stobooooom nasaoooo sam srecuuuuuuuuu tiiiiiiiiiiii siiiiiii meniiii sudjenaaaaaaaaaaaaaaaaaaa p0zeeeeeeeelit drugu nikaaaaaad necuuuuuu jerrrr tiiiiiiiii siiiiiiiiii za me rodjenaaaaaaaa!
LJUBI ME LJUBI NJEZNO POLAKO I SAMA ZNAS DA JE BOLJE TAKO TIHO PRICAJ MI O NASOJ LUBAVI | |
|
| |
BabyJaneeee
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Jan 19, 2008 3:54 pm | |
| But I don’t care what they say I’m in love with you They try to pull me away But they don’t know the truth My heart’s crippled by the vein That I keep on closing You cut me open and I Keep bleeding Keep, keep bleeding love I keep bleeding I keep, keep bleeding love Keep bleeding Keep, keep bleeding love You cut me open Leona Lewis-Bleeding Love | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Jan 19, 2008 6:38 pm | |
| Zar nije dovoljno dusho shto si me jednom uuuuuuuuuuuuuuuuuubilaaaaaaaaaa | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Pon Jan 21, 2008 4:48 pm | |
| Zasto uvek kurcu sviram zasto uvek mnogo serem i kada od dva zla biram uvek vece izaberem I koji se kurac bunim i ponovo kurcu sviram i uvek se uzjogunim kada mogu da kuliram Sto ispravljam krivu Drinu okolinu iritiram mars u picku materinu zasto uvek kurcu sviram Uvek bude neka frka koji mi je kurac krasni svaki kurton mene drka a kurtoni su opasni Svi mi seru da se stisam zabole me, bas me briga i dalje uz vetar pisam sta ce biti, jebem li ga Ko ih jebe, peder nisam cuvam dupe i ne zelim da kurceve svima sisam i okolo bulju delim !!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Jan 22, 2008 12:47 am | |
| [22:47:48] <JoJo> mamaaaaaaaaaaaa [22:47:53] <JoJo> da li ovo [22:47:57] <JoJo> je kraj o kom si pricala [22:48:03] <JoJo> vec vidim daleki sveeeeet spava [22:48:07] <JoJo> molim sunce da ne probudi ga [22:48:10] <JoJo> ne boli meeeeeeeeee [22:48:11] <JoJo> ! [22:48:12] <JoJo> mama | |
|
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Jan 22, 2008 1:52 am | |
| ma kog me Boga za tebe piiiiiiiiiiiiiiiitajuuu | |
|
| |
nataSha_Pe_Ge
Broj poruka : 3202 Godina : 32 Location : zemlja chudaaaa... :) Datum upisa : 28.09.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Uto Jan 22, 2008 1:57 am | |
| [23:05] * @nataShaaaaaaaaaa Amadeus Band - Ona I Ja.mp3 [23:05] * @nataShaaaaaaaaaa Amadeus Band - Ona I Ja.mp3 [23:05] * @nataShaaaaaaaaaa Amadeus Band - Ona I Ja.mp3 [23:05] * @nataShaaaaaaaaaa Amadeus Band - Ona I Ja.mp3 [23:05] * @nataShaaaaaaaaaa Amadeus Band - Ona I Ja.mp3 [23:05] * @nataShaaaaaaaaaa Amadeus Band - Ona I Ja.mp3 [23:05] * @nataShaaaaaaaaaa Amadeus Band - Ona I Ja.mp3 | |
|
| |
AnGeLiCiOuS
Broj poruka : 373 Godina : 34 Datum upisa : 06.12.2007
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sre Jan 23, 2008 1:29 am | |
| ...Pogledam u tebe sve mi mirise na kraj led s tvojih hladnih ruku na kozi osecam...
...Nije mi zao, ja u sebi ponavljam zastava bela za bol sto osecam ne znam, ne mogu vise ni da se pretvaram niz obraze kapi odlaze ne gledaj me trag od soli jos me boli...
...Ne zelim mir, ne zelim nadu bez tebe ni srecan kraj, ni svet u zlatu bez tebe necu da disem da se budim bez tebe ja u moru pelina...
...Ne zelim lek, ne zelim nadu bez tebe i miran san, ni svet u zlatu bez tebe necu da disem da se budim bez tebe ja u moru pelina...
...Nestaje tlo tu pod mojim nogama ali ipak stojim moja zadnja odbrana dok ceo svet s tobom nestaje ne gledaj me trag od soli jos me boli...
| |
|
| |
`morenititzaa`
| |
| |
`morenititzaa`
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Jan 26, 2008 10:21 pm | |
| Kad u vojsku podjeeees ljubicu te ja! A kad kuci dodjeeees moja jedinaaaa, drugovi mi stariiii pismo pisaliiii da me moja draaaaga ne voliii. -_- | |
|
| |
JoJo
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . Sub Jan 26, 2008 10:41 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
| |
|
| |
| Pjesma koju bi u ovom trenutku zapjevali . . . | |
|